7 dagen 7 kiekjes (213)

 DSF1134 copyIn de week van 15 t/m 21 december trakteerde de Honingpot de kinderen bij Epe On Ice weer op lekkere pannenkoeken.

Zondagochtend 21 december ligt de LP 'Born in the U.S.A.' uit 1984 van Bruce Springsteen op de draaitafel. Bruce Frederick Joseph Springsteen is een Amerikaanse rockzanger, gitarist en liedjesschrijver. Zijn bijnaam luidt The Boss. vader, was van Iers-Nederlandse en zijn moeder (Adele Ann Zerilli) van Italiaanse afkomst. Vanaf de jaren 60 speelde Springsteen in meerdere bands, waaronder The Castiles, Steel Mill en Dr. Zoom and The Sonic Boom. In 1972 werd de zanger ontdekt door John Hammond, die al eerder Bob Dylan ontdekte. Springsteen tekende in dat jaar dan ook een contract bij Hammonds werkgever Columbia Records. Zijn eerste album, Greetings From Asbury Park, NJ, verscheen in januari 1973 en was vernoemd naar de badplaats Asbury Park, waar hij in het begin van zijn carrière in kleine clubs optrad. In september 1973 verscheen zijn tweede album: The Wild, the Innocent, and the E Street Shuffle. Hoewel deze albums in eerste instantie niet aansloegen, werden ze jaren later platina.

 DSC6387

Bruce Springsteen brak door met zijn derde album: Born to run (augustus 1975). Inmiddels had Springsteen (in 1974) de samenstelling van zijn band, de E Street Band gewijzigd. De rangschikking werd: Clarence Clemons op saxofoon, Steve Van Zandt op gitaar, Danny Federici op orgel, Roy Bittan op piano, Garry Tallent op basgitaar en Max Weinberg op drums. In 1975 bezocht Springsteen voor het eerst Europa en gaf op 23 november ook een optreden in Amsterdam (RAI).

De hele biografie van Bruce Springsteen leest u hier en op de volgende link kunt u kijken en luisteren naar 'My Hometown':

 

Maandagmiddag 16 december heb ik een kiekje gemaakt van de entree van Epe On Ice in het Loeffpark.

 DSF1101

 

Dinsdag 17 december trakteerde De Honingpot de schaatsende schoolkinderen op pannenkoeken bij Epe On Ice.

 DSF1134

 

Woensdagmiddag 18 december heeft onze op 1 na jongste kleindochter had zwemdiploma A gehaald in het Berghuizerbad in Wapenveld.

 DSF1337

 

Donderdagmiddag 19 december heb ik een kiekje gemaakt van de sloop van het pand op de hoek bij de Hoofdstraat-N309.

 DSC6412

 

Vrijdag 20 december. Bij de Grote Kerk wordt er weer chocolade of gluhwein aangeboden door de ondenemersvereniging.

 1280492

 

Zaterdagmiddag 21 december. De spoorlijn is zo te zien weer in ere hersteld, of was het het voormalige Ossenstal treintje.

 DSF1893

Laat je reactie achter

Reageer als gast

0
algemene voorwaarden.
  • Geen reacties gevonden

Terzijde

samen

Houd vol, we moeten met z'n allen door deze crisis. Houd rekening met elkaar en wees extra lief voor iedereen die dat nodig heeft.

 

Copyright www.epernet.nl

Niets mag zonder toestemming van de redactie worden overgenomen.