7 dagen 7 kiekjes (212)

 DSC6324 copyIn de week van 8 t/m 14 december hebben we de beentjes gestrekt tijdens een mooie wandeling over de Renderklippen.

Zondagochtend 8 december ligt de CD 'Thx Jhn' uit 2006 van de band Johan in de CD-speler. Johan is een Nederlandse band rondom zanger/gitarist Jacob de Greeuw, opgericht in Hoorn. Vanwege de vele personeelswisselingen in de band, kan gesteld worden dat De Greeuw het enige vaste bandlid was en hiermee de spil is van de groep. De band was opgericht als Visions of Johanna in 1990, maar pas in 1996 werd de naam ingekort tot Johan. Johan grossierde in Beatlesque Engelstalige gitaarpopliedjes. In 2009 ging de band uit elkaar om in 2017 weer bij elkaar te komen.

 DSF0770

De Greeuw speelde eind jaren 80 al geruime tijd in diverse bandjes en wist met de band Little Mary Big in 1990 de finale te bereiken van de Grote Prijs van Nederland. Little Mary Big kwam echter niet verder dan de tweede plaats achter La Lupa. Ruzie tussen Jacco de Greeuw en zangeres Marike Groot zorgen ervoor dat de band voortijdig werd opgeheven. Marike Groot deed hierna mee op het debuutalbum van The Gathering. De Greeuw vroeg jeugdvriend Remco Krull om deel te nemen in een nieuwe band, Visions of Johanna (vernoemd naar een nummer van Bob Dylan), waarmee zij in 1992 opnieuw een poging waagden in de Grote Prijs van Nederland. Zij strandden ditmaal echter reeds in de halve finales. Wel brachten ze nog een single uit: Swell.

De hele biografie van Johan leest u hier en op de volgende link kunt u luisteren en kijken naar 'Oceans':

 

Maandag 9 december heb ik een kiekje gemaakt van de plastic muur op het complex wat bijna klaar is, op de hoek Hoofdstraat met de Korte Kuipersweg.

 1280481

 

Dinsdagmiddag 10 december hebben we lekker gewandeld over de Renderklippen.

 DSC6324

 

Woensdag 11 december. Even kijken of er iemand thuis is.

 C112098

 

Donderdagavond 12 december. Kiek toch weer is an, de kerstboom staat er weer mooi bij op het kerkplein.

 DSF0791

 

Vrijdagmiddag 13 december is de schaatspret bij Epe On Ice voor dit seizoen weer begonnen.

 DSF0912

 

Zaterdagmiddag 14 december heb ik bij de zaterdagmarkt op het Marktplein een kiekje gemaakt.

000048

Laat je reactie achter

Reageer als gast

0
algemene voorwaarden.
  • Geen reacties gevonden
Powered door Komento