7 dagen 7 kiekjes (205)

 DSF0531 copyIn de week van 20 t/m 26 oktober was ik onder andere aanwezig op het 164e Oener Koefeest, en heb er uiteraard ook wat foto's gemaakt.

Zondagochtend 20 oktober, tijd voor wat rock and Roll. Op de draaitafel ligt de LP 'Stray Cats' uit 1981 van de Stray Cats op de draaitafel. Stray Cats is een in 1979 door gitarist en zanger Brian Setzer in Massapequa op Long Island opgerichte rockabillyband. De band bestaat uit de schoolvrienden Brian Setzer, Lee Rocker (echte naam Leon Drucker) en Slim Jim Phantom (echte naam James McDonnell).

 DSF0456

De groep werd sterk beïnvloed door artiesten uit de jaren vijftig, zoals Gene Vincent, Eddie Cochran en Bill Haley. Stray Cats had aanvankelijk nauwelijks succes in eigen land. In Groot-Brittannië en Europa was echter een ware rockabilly-revival aan de gang, en de singles van Stray Cats scoorden daar wel.
Na een optreden in Londen ontmoette Stray Cats producent Dave Edmunds. Hij bood aan met de band te gaan samenwerken, en ging met hen de studio in om het album Stray Cats op te nemen. Dit album werd in 1981 in Groot-Brittannië en Europa uitgebracht op het Arista-platenlabel. De band werd onmiddellijk zeer populair en scoorde grote hits met nummers als Runaway Boys, Stray Cat Strut en Rock This Town.

De hele biografie leest u hier en op de volgende link kunt u luisteren en kijken naar 'Stray Cat Strut':

 

Maandagmiddag 21 oktober heb ik een kiekje gemaakt waar een lekker duo op staat.

 1280004

 

Dinsdagmiddag 22 oktober. Herfstkleuren dicht bij huis.

 DSC5725

 

Woensdag 23 oktober heb ik een kiekje gemaakt binnenshuis.

 DSF0454

 

Donderdagmiddag 24 oktober heb ik het drukke Oener Koefeest bezocht.

 DSF0531

 

Vrijdagmiddag 25 oktober. Loop je het Gelre Ziekenhuis binnen, dan ontgaan je deze spandoeken met duidelijk woorden niet.

IMG 20191025 134358

 

Zaterdag 26 oktober. De renovatie van de Patrijsweg is zo goed als af, wat de veiligheid zeker ten goede komt.

 DSF0633

Laat je reactie achter

Reageer als gast

0
algemene voorwaarden.
  • Geen reacties gevonden
Powered door Komento