7 dagen 7 kiekjes (196)

 DSF5123 copyIn de week van 18 t/m 24 augustus heb ik tijdens een fietstochtje een kiekje gemaakt van een paar mooie varkens.

Zondagochtend 18 augustus heb ik meer eens een CD in de cd-speler gedaan en wel de CD 'Pergola' uit 2001 van de band Johan. Johan is een Nederlandse band rondom zanger/gitarist Jacob de Greeuw, opgericht in Hoorn. Vanwege de vele personeelswisselingen in de band, kan gesteld worden dat De Greeuw het enige vaste bandlid was en hiermee de spil is van de groep. De band was opgericht als Visions of Johanna in 1990, maar pas in 1996 werd de naam ingekort tot Johan. Johan grossierde in Beatlesque Engelstalige gitaarpopliedjes. In 2009 ging de band uit elkaar om in 2017 weer bij elkaar te komen.

 DSF5038

De Greeuw speelde eind jaren 80 al geruime tijd in diverse bandjes en wist met de band Little Mary Big in 1990 de finale te bereiken van de Grote Prijs van Nederland. Little Mary Big kwam echter niet verder dan de tweede plaats achter La Lupa. Ruzie tussen Jacco de Greeuw en zangeres Marike Groot zorgen ervoor dat de band voortijdig werd opgeheven. Marike Groot deed hierna mee op het debuutalbum van The Gathering. De Greeuw vroeg jeugdvriend Remco Krull om deel te nemen in een nieuwe band, Visions of Johanna (vernoemd naar een nummer van Bob Dylan), waarmee zij in 1992 opnieuw een poging waagden in de Grote Prijs van Nederland. Zij strandden ditmaal echter reeds in de halve finales. Wel brachten ze nog een single uit: Swell.

De rest van de biografie leest u hier en op de volgende link kunt u luisteren en kijken naar 'Tumble and Fall':

 

Maandag 19 augustus. Onze caravan heeft voor dit jaar zijn dienst weer bewezen en staat sinds vandaag weer voor een aantal maanden weer op zijn plek.

 1260337

 

Dinsdagmiddag 20 augustus. De nieuwe expositie in de Ring hadden we nog niet gezien vanwege onze vakantie. Ik heb er een aantal foto's gemaakt.

 DSF3129

 

Woensdagmiddag 21 augustus zijn we een eindje wezen fietsen en onderweg kwamen we deze knorries tegen.

 DSF5123

 

Donderdag 22 augustus heb ik onder andere een kiekje gemaakt van een paar mooie hop bellen.

 8221840

 

Vrijdag 23 augustus. Het is weer tijd voor de spinnen die zich overal laten zien.

 8231906

 

Zaterdag 24 augustus. Wat ziet zo'n stokroos er van binnen toch prachtig uit.

 1260348

Laat je reactie achter

Reageer als gast

0
algemene voorwaarden.
  • Geen reacties gevonden
Powered door Komento