7 dagen 7 kiekjes (193)

 1260013 copyIn de week van 28 juli t/m 3 augustus hadden we hier in Epe weer een enorme plensbui.

Zondag 28 juli. De week begint erg nat in Zuid Limburg, net als gisteren regende het bijna de hele dag, de ene bui na de andere, soms hard, soms zacht. We hebben dan ook bijna de hele dag in de caravan doorgebracht. Morgen zal het weer opklaren volgens de weergoden, we gaan dan de voortent afbreken, tenminste als hij dan droog is.

 1250896

 

Maandagmiddag 29 juli hebben we de Amerikaanse begraafplaats Margraten bezocht, erg indrukwekkend om daar rond te lopen.

 DSC4263

 

Dinsdagmiddag 30 juli. Vandaag was het andermaal, net als gisteren, een zonovergoten dag. Gisteren en vanmorgen hebben we alles droog kunnen inpakken, want morgen gaan we weer naar huis, dan zit de vakantie van drie weken op Panoramacamping Colmont er weer op. Vanmiddag hebben we ons laatste uitstapje gemaakt, die nog op ons lijstje stond, naar het drielandenpunt in Vaals.

 DSC4320

 

Woensdagochtend 31 juli. Omdat we gisteren en eergisteren alles al zo'n beetje hadden ingepakt konden we deze ochtend vroeg vertrekken naar huis. We hebben weer drie weken lang genoten van alles.

 1250990

 

Donderdag 1 augustus. Na drie weken vakantie is het onkruid op de stoep gestaag doorgegroeid.

 DSF4518

 

Vrijdagmiddag 2 augustus zag ik na een flinke stortbui dit mooie waterballet op de Lutuliweg, op dat punt waar het altijd raak is als het flink geregend heeft.

 1260013

 

Zaterdagmiddag 3 augustus heb ik onder andere een paar foto's gemaakt bij Jazz Comes To Town Epe.

 8031767

 

Laat je reactie achter

Reageer als gast

0
algemene voorwaarden.
  • Geen reacties gevonden

Terzijde

samen

Houd vol, we moeten met z'n allen door deze crisis. Houd rekening met elkaar en wees extra lief voor iedereen die dat nodig heeft.

 

Copyright www.epernet.nl

Niets mag zonder toestemming van de redactie worden overgenomen.