7 dagen 7 kiekjes (171)

 DSF0984 copyIn de week van 24 februari t/m 2 maart hebben we weer eens een mooie wandeling gemaakt op de Tongerenseheide.

Zondagochtend 24 februari ligt de LP 'The Long Run' uit 1979 van de Eagles op de draaitafel. Eagles is een Amerikaanse rockband, een van de succesvolste bands aller tijden. De band werd in 1971 opgericht en zou, met een onderbreking van 14 jaar, blijven optreden tot en met 2015. De naam verwijst naar de Amerikaanse adelaar, tevens het beeldmerk van de Verenigde Staten. Het album Eagles - Their Greatest Hits 1971-1975 is het best verkochte album aller tijden in de Verenigde Staten.

 2241322

De groep ontstond in het begin van de jaren zeventig in Los Angeles. Aanvankelijk stonden ze als begeleidingsband van Linda Ronstadt, maar al snel sloegen ze hun eigen vleugels uit. Hun vroegste muziek is een mengeling van country en bluegrass, vermengd met de harmonie├źn van de Californische surfmuziek. In deze stijl ontstonden gevoelige nummers over relaties, auto's en een zwervend leven. De pioniers van dit nieuwe genre waren begenadigde singer-songwriters als Jackson Browne, J.D. Souther en Warren Zevon en bands als Buffalo Springfield en Poco. Uit de subcultuur in en om Sunset Boulevard en The Valley in Los Angeles die rond deze componisten ontstond, distilleerden de Eagles een eigen geluid dat synoniem werd met de term Californische countryrock. Op latere albums van de groep werd de bluegrassmuziek meer en meer afgezworen en ging men over naar een meer rechttoe rechtaan rock-geluid.

De hele biografie van Eagles leest u hier en op de volgende link kunt u luisteren naar 'Heartache Tonight':

 

Maandagmiddag 25 februari heb ik onder andere deze foto gemaakt tijdens het fietsen.

 DSC2322

 

Dinsdagmiddag 26 februari heb ik een aantal foto's gemaakt tijdens een mooie wandeling rondom kasteel Vosbergen in Heerde.

 DSC2355

 

Woensdagmiddag 27 februari hebben we een mooie wandeling gemaakt op de Tongerenseheide.

 DSF0984

 

Donderdagmiddag 28 februari heb ik weer een kiekje gemaakt van de vordering van de bouw naast Brezan.

 DSF2172

 

Vrijdag 1 maart. Vandaag heb ik onder andere wat plinten in de grondverf gezet.

 DSF1041

 

Zaterdagmiddag 2 maart hebben we een boodschap gedaan bij Gamma.

 3021346

Laat je reactie achter

Reageer als gast

0
algemene voorwaarden.
  • Geen reacties gevonden
Powered door Komento