7 dagen 7 kiekjes (163)

 DSF0401 copyIn de week van 30 december 2018 t/m 5 januari 2019 ben ik weer een paar keer in de tent van Epe On Ice geweest om wat foto's te maken.

Zondagochtend 30 december ligt de LP de dubbel LP 'Portrait in Music' uit 1971 van Buddy Holly op de draaitafel. Charles Hardin Holley (zijn werkelijke naam), was een rock'n roll zanger, gitarist en componist. Zijn bekendste nummers zijn That'll Be The Day, Oh Boy!, Peggy Sue en Maybe Baby. Vandaag de dag is Buddy Holly nog steeds een cultfiguur van de rock'n roll door zijn talent en ook door het stormachtige verloop van zijn carrière: hij was al een semiprofessioneel muzikant toen hij zestien jaar oud was en hij overleed op 22–jarige leeftijd bij een vliegtuigongeval. In 1994 werd Holly postuum opgenomen in de Nashville Songwriters Hall of Fame en in 2011 kreeg hij een ster op de Hollywood Walk of Fame. Bij het ongeluk kwamen ook The Big Bopper en Ritchie Valens om, wat bekend geworden is als The day the music died.

 DSC0761

Holly begon met onvervalste countrymuziek. In september 1953 kreeg Holly samen met Jack Neal een eigen wekelijks radioprogramma bij een lokaal radiostation. Toen Neal trouwde, nam Bob Montgomery zijn plaats in. Samen met Montgomery nam hij in de jaren 1954-55 een tiental countrynummers op, die na zijn dood werden uitgebracht. Nadat Holly op 2 januari 1955 Elvis Presley had zien optreden in Lubbock, zei hij de country vaarwel en speelde hij rock'n roll.

Meer over deze veel te vroeg overleden artiest leest u hier, en op de volgende link kunt u kijken en luisteren naar 'Oh Boy!':


 

Maandagmiddag 31 december 2018 ben ik een aantal oliebollen bakkers/verkopers af geweest, zo ook bij Peter en Michel op de Hoge Weerd.

 DSF9835

 

Dinsdagavond 1 januari 2019 hebben we gekeken naar de film 'Wild op de Veluwe', over het dierenleven op de Veluwe.

 1010981

 

Woensdag 2 januari. Vandaag hadden we onze kleinzoon Jayden op bezoek.

 DSC0905

 

Donderdag 3 januari. Vandaag heb ik er weer een jaar bij schrijven.

 DSF1301

 

Vrijdagavond 4 januari ben ik wat foto's wezen maken van de kinder disco bij Epe On Ice.

 DSF0049

 

Zaterdagavond 5 januari heb ik de finale gefotografeerd van de curling cup bij Epe On Ice, waaronder de prijzen voor de winnaars.

 DSF0401

 

Laat je reactie achter

Reageer als gast

0
algemene voorwaarden.

Iets melden of vragen?
[email protected]

Terzijde

Wat is het toch altijd frappant dat bij alle partijen na de verkiezingen feest wordt gevierd. Bij de winnaars uiteraard, maar ook bij de verliezers, omdat het verlies kleiner was dan verwacht, omdat de partij 'weer klimt', omdat de partij de grootste is gebleven, omdat ze een 'factor van belang' is gebleven, omdat de uitslag weliswaar slechter is dan de vorige keer maar beter dan in de peilingen, enzovoorts. Dus eigenijk alleen maar winnaars en geen verliezers. Politiek ten voeten uit.VA02 2019 01 Aangepast

De nieuwe VA-krant is een heel bijzondere. Om naar uit te kijken! Hier vast een leuk voorproefje!100% wild: vanmorgen twee wilde zwijnen met 16 biggetjes gezien. Ze zijn er vroeg bij. Voorjaarsbode? Nee, zachte winter, want de draagtijd is bijna vier maanden.Vrolijk makend filmpje van de dag over Jenny, een paard dat dagelijks alleen aan de wandel gaat.Prachtadvertentie in De Schaapskooi .In De Telegraaf: Gezin uit Epe kreeg plots Syrische buren: ’Nu hulp nodig’Ons buitengebied is vergeven van percelen waarop kerstbomen, buxussen en ander landschaps ontsierend groen wordt geteeld. Wij vinden dat verschrikkelijk. En het ergste is, dat de gemeente er nog vrolijk aan meewerkt ook om nog eens een terrein van 36 voetbalvelden groot te bestemmen voor kerstbomen. Hoe haal je het in je hoofd! Vraag eens rond hoeveel mensen dat wèl mooi vinden. Nog even en we houden geen weiland meer over. Bescherm het landschap eens, in plaats van een bedrijf dat te laten verpesten! Hé, 'bescherm het landschap' is ook de naam van een actiegroep en website die zich daar tegen verzet. Goed werk mensen! Hulde!Epe mien däärpien deel 3 van Gert van den Esschert ligt nog in de winkel en daar is nu deel 1 ook bij gekomen. Het is de vierde herdruk van het succesvolste boek uit de serie, waar nog steeds veel vraag naar is. Snel naar de winkel of bestellen bij Uitgeverij Gelderland, voordat het weer uitverkocht is!Copyright www.epernet.nl

Niets mag zonder toestemming van de redactie worden overgenomen.