7 dagen 7 kiekjes (161)

 DSC0394 copyIn de week van 16 t/m 22 december heb ik onder andere een foto gemaakt van De Honingpot bij de tent van Epe On Ice, waar men met kindercurling bezig was.

Zondagochtend 16 december ligt de LP 'Hot Dog' (heruitgave van de LP 'Take One') uit 1982 v an Shakin' Stevens op de draaitafel. Michael Barrett, beter bekend onder zijn artiestennaam Shakin' Stevens, is een Welshe rock 'n roll zanger. Hij is de bestverkopende musicus uit het Verenigd Koninkrijk van de jaren tachtig. Shakin' Stevens is de jongste uit een gezin van elf kinderen. Stevens begon zijn carrière als frontman van de band Shakin' Stevens and the Sunsets, een door de rock-'n-roll uit de jaren vijftig beïnvloede band. In december 1969 werd de band uitgenodigd om in het voorprogramma van de Rolling Stones te spelen, hetgeen hen het jaar erna een platencontract bij Parlophone opleverde. Succes bleef echter uit en na zeven jaar toeren en optreden verliet Stevens de band. Stevens deed auditie voor de rol van Elvis Presley in de musical Elvis! en kreeg de rol, wat hem een platencontract als solo-artiest opleverde bij Epic Records.

 DSC0199

In 1980 scoorde Stevens in Engeland zijn eerste hit met Hot Dog; aan de Lp Take One die dat jaar werd uitgebracht verleende de bekende gitarist Alvin Lee zijn medewerking. Datzelfde jaar scoorde hij ook met Marie Marie, dit nummer stond uiteindelijk 9 maanden in de Duitse hitlijsten.
In 1981 scoorde Stevens zijn eerste internationale hit met het nummer This ole house (een cover van een hit van Rosemary Clooney uit de jaren vijftig). Het nummer bereikte de nummer één positie in eigen land en werd ook elders een grote hit. Andere grote hits volgden met nummers als Green Door, Oh Julie, You Drive Me Crazy en Merry Christmas Everyone. Ook zijn album Shaky bereikte internationaal de eerste plaats in diverse hitlijsten.

Meer over Shakin' Stevens kunt u hier lezen en op de volgende link kunt u luisteren en kijken naar het nummer 'Hot Dog':

 

Maandag 17 december hebben we het drukwerk voor de nieuwe expositie in de Ring verzendklaar gemaakt.

 DSC0340

 

Dinsdagochtend 18 december heb ik onder andere een kiekje gemaakt van De Honingpot, die de kinderen met schoolschaatsen op pannenkoeken trakteerde.

 DSC0394

 

Woensdagmiddag 19 december heb ik een kiekje gemaakt ergens in Epe.

 DSF0993

 

Donderdagochtend 20 december. Alleen een kerstmannetje hangt er in een modern kerstboompje.

 DSF1035

 

Vrijdagavond 21 december heb ik foto's gemaakt van het kinderdisco schaatsen bij Epe On Ice.

 DSF9060

 

Zaterdagavond 22 december zijn we naar Epe by Candlelight geweest, wat erg tegenviel.

 DSF1054

Laat je reactie achter

Reageer als gast

0
algemene voorwaarden.
  • Geen reacties gevonden
Powered door Komento