7 dagen 7 kiekjes (159)

 DSF0862 copyIn de week van 2 t/m 8 december werd het Eper centrum net als voorgaande jaren andermaal voorzien van weer een heleboel kerstboompjes.

Zondagochtend 2 december ligt de LP 'On the Border' van The Eagles, uitgebracht in maart 1974, op de draaitafel. Eagles is een Amerikaanse rockband, een van de succesvolste bands aller tijden. De band werd in 1971 opgericht en zou, met een onderbreking van 14 jaar, blijven optreden tot en met 2015. De naam verwijst naar de Amerikaanse adelaar, tevens het beeldmerk van de Verenigde Staten. Het album Eagles - Their Greatest Hits 1971-1975 is het best verkochte album aller tijden in de Verenigde Staten.

 DSF0830

De groep ontstond in het begin van de jaren zeventig in Los Angeles. Aanvankelijk stonden ze als begeleidingsband van Linda Ronstadt, maar al snel sloegen ze hun eigen vleugels uit. Hun vroegste muziek is een mengeling van country en bluegrass, vermengd met de harmonie├źn van de Californische surfmuziek. In deze stijl ontstonden gevoelige nummers over relaties, auto's en een zwervend leven. De pioniers van dit nieuwe genre waren begenadigde singer-songwriters als Jackson Browne, J.D. Souther en Warren Zevon en bands als Buffalo Springfield en Poco. Uit de subcultuur in en om Sunset Boulevard en The Valley in Los Angeles die rond deze componisten ontstond, distilleerden de Eagles een eigen geluid dat synoniem werd met de term Californische countryrock. Op latere albums van de groep werd de bluegrassmuziek meer en meer afgezworen en ging men over naar een meer rechttoe rechtaan rock-geluid.

De hele biografie van The Eagles leest u hier en op de volgende link kunt u kijken en luisteren naar 'Best Of My Love':

 

Maandagmiddag 3 december heb ik een kiekje gemaakt van het regenachtige weer, waarbij ik even moest schuilen.

 DSC9826

 

Dinsdagmiddag 4 december hebben we in mooie wandeling gemaakt in de buurt, met stralend weer, in tegenstelling tot gisteren.

 C049135

 

Woensdagmiddag 5 december heb ik een prentje geschoten bij de werkzaamheden naast Brezan.

 C050889

 

Donderdagmiddag 6 december heb ik onder andere een kiekje gemaakt van een verkooppunt ven kerstbomen.

 DSF8444

 

Vrijdagmiddag 7 december heb ik een wat foto's gemaakt bij de opbouw van het jaarlijkse spektakel Epe On Ice.

 DSC9867

 

Zaterdag 8 december. Epe is vandaag veranderd in een kerstbomen dorp.

 DSF0862

Laat je reactie achter

Reageer als gast

0
algemene voorwaarden.
  • Geen reacties gevonden
Powered door Komento