7 dagen 7 kiekjes (155)

 DSF7479 copyn de week van 28 oktober t/m 3 november werd onder andere voor de eerste keer een Pompoen Potter Party gehouden in het Kulturhus EGW. Het zal wel niet eenmalig zijn, want het was een schot in de Pompoen (roos).

Zondagochtend 28 oktober ligt de dubbel LP 'Rock'n Roll Street' met daarop verschillende artiesten op de draaitafel. Hiervan ligt ik Johnny & The Hurricans er uit. Johnny & the Hurricanes waren een Amerikaanse instrumentale rock'n roll band uit Toledo, Ohio. Ze specialiseerden zich in het aanpassen van populaire traditionele melodieën in de rock scene, met gebruik van orgel en saxofoon als hun belangrijkste instrumenten. Tussen 1959 en 1961 had de groep een aantal hits in zowel de VS en het UK, en de band ontwikkelde een aanhang in Europa. In 1962 speelden ze in de Star-Club in Hamburg, waar de Beatles, toen nog een weinig bekende band, diende als openingsact. De band ging door tot 2005 als live-act; leider Johnny Paris stierf in 2006.

 DSC8978

Op de volgende link kunt u kijken en luisteren naar 'Red River Rock':

 

Maandag 29 oktober. Ik heb een kiekje gemaakt van onder andere drie ingrediënten die gaan zorgdragen voor een heerlijke maaltijd.

 DSF0102

 

Dinsdagmiddag 30 oktober hebben we een kleine buurtwandeling gemaakt en onderweg heb ik dit prentje gemaakt.

 DSC9100

 

Woensdagmiddag 31 oktober hebben we ook weer een eindje gewandeld onder het mom van, nu is het nog mooi weer. Onderweg heb ik dit dubbel portret gemaakt.

 DSF0111

 

Donderdagochtend 1 november heb ik een kiekje gemaakt bij de afgraving naast Brezan.

 B019054

 

Vrijdagavond 2 november ben ik even binnen gewandeld bij de Pompoen Potter Party in het Kulturhus EGW. Meer foto's staan hier.

 DSF7479

 

Zaterdagmiddag 3 november heb ik een kiekje gemaakt bij het Koningschieten op het kerkplein.

 DSF0178

 

 

Laat je reactie achter

Reageer als gast

0
algemene voorwaarden.
  • Geen reacties gevonden

Terzijde

samen

Houd vol, we moeten met z'n allen door deze crisis. Houd rekening met elkaar en wees extra lief voor iedereen die dat nodig heeft.

 

Copyright www.epernet.nl

Niets mag zonder toestemming van de redactie worden overgenomen.