7 dagen 7 kiekjes (153)

 DSF7454 copyIn de week van 21 t/m 27 oktober hadden we twee van onze kleinkinderen op bezoek en we hebben er samen een gezellig dagje van gemaakt, we zijn o.a. met ze naar het bezoekerscentrum geweest in Nunspeet.

Zondag 21 oktober. Omdat we dit weekend in Hotel Parkzicht in Veendam zitten, kan ik ook geen LP op een grammofoon plaatsen. Deze week zijn we begonnen met een bezoek aan het rustieke stadje Bourtange, wat niet ver van Veendam af ligt.

 DSF9838

 

Maandagochtend 22 oktober, ik werp nog een laatste blik uit het raam van de kamer waar we drie nachten hebben doorgebracht. Helaas zit het er weer op. We hebben een heerlijke tijd gehad in Veendam, het was er goed toeven.

 A228991

 

Dinsdag 23 oktober. Vanwege het minder aantrekkelijke weer, heb ik vandaag weinig zin om er op uit te gaan, daarom heb ik mij bezig gehouden met de foto's van afgelopen weekend en binnenshuis maar een kiekje gemaakt.

 DSC8899

 

Woensdag 24 oktober. Vandaag hadden we twee van onze kleindochters te gast, wat reuze gezellig was. Hier zijn ze mooi aan het spelen in het Bezoekerscentrum in Nunspeet.

 DSF7454

 

Donderdag 25 oktober hebben we het 163e Oener Koefeest bezocht, war het behoorlijk druk was.

 DSF9958

 

Vrijdagmiddag 26 oktober. Kijk de dames daar eens mooi zien staan en zitten.

 DSC8919

 

Zaterdagochtend 27 oktober zag ik dat de tijdelijke bushalte bij de Klaarbeek, die er stond vanwege de Heerderweg perikelen, weer is verwijderd.

 DSC8962

 

 

Laat je reactie achter

Reageer als gast

0
algemene voorwaarden.
  • Geen reacties gevonden

Terzijde

samen

Houd vol, we moeten met z'n allen door deze crisis. Houd rekening met elkaar en wees extra lief voor iedereen die dat nodig heeft.

 

Copyright www.epernet.nl

Niets mag zonder toestemming van de redactie worden overgenomen.