7 dagen 7 kiekjes (151)

 DSF9637 copy1n de week van 7 t/m 13 oktober zijn we met gastvrouwen en bestuur van de Ring naar Museum De Fundatie, in en om kasteel Het Nijenhuis geweest. Dit was het jaarlijkse uitje van de gastvrouwen als dank.

Zondagochtend 7 oktober ligt de verzamel LP 'All Time Greatest Hits' uit 1992 van Buddy Holly op de draaitafel. Buddy Holly's werkelijke naam is Charles Hardin Holley, was een Rock'n Roll zanger, gitarist en componist. Zijn bekendste nummers zijn That'll Be The Day, Oh Boy!, Peggy Sue en Maybe Baby. Vandaag de dag is Buddy Holly nog steeds een cultfiguur van de Rock'n Roll door zijn talent en ook door het stormachtige verloop van zijn carrière: hij was al een semiprofessioneel muzikant toen hij zestien jaar oud was en hij overleed op 22–jarige leeftijd bij een vliegtuigongeval. In 1994 werd Holly postuum opgenomen in de Nashville Songwriters Hall of Fame en in 2011 kreeg hij een ster op de Hollywood Walk of Fame. Bij het ongeluk kwamen ook The Big Bopper en Ritchie Valens om, wat bekend geworden is als The day the music died.

 DSF9418

Holly begon met onvervalste countrymuziek. In september 1953 kreeg Holly samen met Jack Neal een eigen wekelijks radioprogramma bij een lokaal radiostation. Toen Neal trouwde, nam Bob Montgomery zijn plaats in. Samen met Montgomery nam hij in de jaren 1954-55 een tiental countrynummers op, die na zijn dood werden uitgebracht. Nadat Holly op 2 januari 1955 Elvis Presley had zien optreden in Lubbock, zei hij de country vaarwel en speelde hij Rock'n Roll.

Meer over deze legendarische artiest leest u hier en op de volgende link kunt u luisteren en kijken naar het mooie nummer 'Rave On':

 

Maandagmiddag 8 oktober hebben we een mooie wandeling gemaakt op Landgoed Bonenburg in Heerde.

 DSC8388

 

Dinsdagmiddag 9 oktober hebben we een mooie wandeling gemaakt in Oene.

 DSC8556

 

Woensdag 10 oktober heb ik een binnen foto gemaakt.

 DSC8612

 

Donderdagmiddag 11 oktober heb ik tijdens een korte wandeling een kiekje gemaakt van een koe met wel een erg grote uier.

 DSF7124

 

Vrijdag 12 oktober zijn we met gastvrouwen en bestuur van de Ring naar kasteel Het Nijenhuis in Heino geweest.

 DSF9637

 

Zaterdagochtend 13 oktober kleurde de lucht wel heel erg mooi, toen ik uit ons boven raam keek.

 A138412

 

Laat je reactie achter

Reageer als gast

0
algemene voorwaarden.

Terzijde

samen

Houd vol, we moeten met z'n allen door deze crisis. Houd rekening met elkaar en wees extra lief voor iedereen die dat nodig heeft.

 

Copyright www.epernet.nl

Niets mag zonder toestemming van de redactie worden overgenomen.