7 dagen 7 kiekjes (149)

 DSF7026 copyIn de week van 23 t/m 29 september was onder andere de opening van de expositie 'Heden & Verleden' in de Ring in het gemeentehuis.

Zondagochtend 23 september ligt de LP 'Back to the Night' uit 1974 van Joan Armatrading op de draaitafel. Joan Armatrading is een Britse zangeres, songwriter en gitarist. Haar repertoire is niet onder één noemer te plaatsen; haar muziek omvatte aanvankelijk elementen uit de rock, rhythm-and-blues en folk en later ook uit de jazz en reggae.

 DSF7009

Joan Armatrading groeide op in Birmingham, Engeland. Ze bracht in 1972 haar eerste album uit (Whatever's for us). In 1980 had ze in Nederland een Top 40-notering met Rosie. In Vlaanderen had ze in 1981 een kleine hit met het nummer I'm lucky van het album Walk Under Ladders.
In 2008 werkten zij en andere bekende artiesten aan het album Songs for Tibet, een steunbetuiging aan Tibet en dalai lama Tenzin Gyatso. Songs for Tibet verscheen daags voor de opening van de Olympische Zomerspelen 2008, die in de Volksrepubliek China werden gehouden.

Op deze link kunt u luisteren en kijken naar het titelnummer van deze LP:

_

 

Maandagmiddag 24 september. Vandaag hangen er nog twee foto's bij ons op zolder voor de expositie Heden & Verleden, maar morgen hangen ze in de Ring.

 DSF7017

 

Dinsdagochtend 25 september hebben we de expositie Heden & Verleden ingericht in de Ring.

 9250616

 

Woensdagavond 26 september was de opening van Heden & Verleden, met hier een groepje Epenaren die veel herinneringen ophaalden van toen....

 DSF7026

 

Donderdagmiddag 27 september kwamen we ergens onderweg een mooie compositie met een riet- sigaar tegen.

 DSF9225

 

Vrijdagmiddag 28 september hebben we een mooie wandeling gemaakt op de Tongerense heide.

 DSC8209

 

Zaterdag 29 september heb ik een kiekje gemaakt van een petfles op het aanrecht.

 DSC8296

Laat je reactie achter

Reageer als gast

0
algemene voorwaarden.
  • Geen reacties gevonden

Terzijde

samen

Houd vol, we moeten met z'n allen door deze crisis. Houd rekening met elkaar en wees extra lief voor iedereen die dat nodig heeft.

 

Copyright www.epernet.nl

Niets mag zonder toestemming van de redactie worden overgenomen.