7 dagen 7 kiekjes (147)

 DSC7539 copyIn de week van 9 t/m 15 september hadden we excursiereis naar Chatel in Frankrijk, waarin we onder andere Montreux hebben bezocht.

Aflevering 146 heb ik hier niet geplaatst, omdat wij een vakantie van acht dagen hadden geboekt naar Frabkrijk. Deze heb ik wel gemaakt, net zoals vier aflevering van afgelopen zomer. Die afleveringen heb ik allemaal wel gemaakt. Mocht er behoefte zijn om deze ontbrekende aflevering hier te plaatsen, laat het mij dan even weten.

Zondag 9 september hebben we vanuit ons hotel in Chatel een aantal prachtige plaatsen bezocht, waar onder Geneve aan het gelijknamige meer.

 DSF8825

 

Maandag 10 september zijn we naar de mooie stad Chamonix geweest, aan de voet van de Mont Blanc.

 DSF8878

 

Dinsdag 11 september zijn we naar Montreux geweest, de stad die bekend is van de Gouden Roos en het jaarlijkse Jazz Festival. Deze stad heeft een schitterende boulevard, waar onder andere ook het gigantische standbeeld staat van Freddy Mercury.

 DSC7539

 

Woensdag 12 september zijn we naar Annecy geweest, waar we een rondvaart hebben gemaakt op het gelijknamige meer.

 DSF9013

 

Donderdag 13 september hebben we 's morgens vroeg ons hotel verlaten om naar het laatste overnachtingshotel te gaan. Onderweg hebben we de mooie stad Bern bezocht, waar ik een kiekje heb gemaakt van deze musicerende dames.

 DSC7980

 

 

Vrijdag 14 september. Op de laatste dag van onze 8 daagse excursiereis, richting Nederland, hebben we nog een stop gemaakt in Boppard.

 9148180

 

Zaterdagmiddag/avond 15 september hadden we een vrijwilligers feestje van de gezamenlijke verenigingen IJsbaan De Klaarbeek en Epe On Ice, bij het onderkomen van IJsbaan De Klaarbeek.

 DSF6821

Laat je reactie achter

Reageer als gast

0
algemene voorwaarden.
  • Geen reacties gevonden

Terzijde

samen

Houd vol, we moeten met z'n allen door deze crisis. Houd rekening met elkaar en wees extra lief voor iedereen die dat nodig heeft.

 

Copyright www.epernet.nl

Niets mag zonder toestemming van de redactie worden overgenomen.