7 dagen 7 kiekjes (121)

IMG 20180314 203444 copyIn de week van 11 t/m 17 maart was ik voor de tweede keer achter elkaar geveld door de griep, de eerste begon half februari.

Zondagochtend 11 maart ligt de LP 'Proud Flesh Sootsheer' uit 1968 van Linn County op de draaitafel. Linn County ontstond rond 1966 in Linn County, Iowa, VS als The Prophets. In 1968 tekende de band met Mercury Records, verhuisde naar San Francisco, Californië en veranderde de naam in Linn County. Ze brachten hun eerste album Proud Flesh Soothseer uit in 1968 en toerde met bands en mensen zoals: Albert King, Led Zeppelin, Sly & the Family Stone, Eric Burdon & the Animals and Ten Years After. Ze werden meer bekend toen de groep uit elkaar ging, kort nadat Clark Pierson vertrok om zich bij Janis Joplin te voegen en Steve Miller naar Elvin Bishop ging. Fred Walk hield de band samen met ander personeel voor een tijd en ontbond toen de groep in 1973. Linn County speelde ook met Ike & Tina Turner, Earl Hooker, John Lee Hooker, Paul Butterfield, Bo Diddley, Howlin 'Wolf, Elvin Bishop , Charlie Musselwhite, Steve Miller, Albert Collins en een groot aantal anderen tijdens rockfestivals. Toen Linn County met Mercury tekende, kregen ze de (toen nog) nooit geziene som van $ 50.000 als een tekenbonus plus fondsen om de groep van Chicago naar San Francisco te verhuizen.

 DSF2705

Linn County bracht drie albums uit van 1968 tot 1970. In de loop van hun bestaan hadden ze zeven bandleden.

Op deze link kunt u luisteren naar 'Lower Lemons':

 

Maandagmiddag 12 maart heb ik kiekje gemaakt van een mooie wolkenlicht boven de Zuukerenk.

 DSF5387

 

Dinsdag 13 maart. Zo te zien hebben de vogels niet zo'n honger of ze lusten deze soort niet.

 DSF5428

 

Woensdag 14 maart. Dat heb ik weer, ik werd wakker met 38,7 graden koorts. De griep kwam weer bij mij terug en lag de hele dag onder de wol. Nu maar lekker zweten en uitzieken.

IMG 20180314 203444

 

Donderdag 15 maart. Ik voel me al weer iets beter dan gisteren, nu maar de griep uitzieken. Kom dus ook niet echt aan fotograferen toe, zag wel dat er nog geen vogels in het hokje waren geweest, maar het hokje zelf had al wel voor een nakomeling gezorgd.

 3151336

 

Vrijdagochtend 16 maart. Na een paar dagen geheelonthouder te zijn geweest, heb ik mij vanmorgen maar weer eens gewaagd aan een kop koffie. Ik moet zeggen als de koffie altijd zo zou smaken, dan zeg ik laat maar zitten.

 DSF5436

 

Zaterdag 17 maart. Nee nee, dit zijn geen frauduleuze kwartel eitjes van Eicom, maar gewoon chocolade eitjes van Kruidvat.

 DSF5446

Laat je reactie achter

Reageer als gast

0
algemene voorwaarden.
  • Geen reacties gevonden

Terzijde

samen

Houd vol, we moeten met z'n allen door deze crisis. Houd rekening met elkaar en wees extra lief voor iedereen die dat nodig heeft.

 

Copyright www.epernet.nl

Niets mag zonder toestemming van de redactie worden overgenomen.