7 dagen 7 kiekjes (4)

 C190836 copyIn de week van 13 december t/m 19 december 2015 heb ik weer een aantal totaal verschillende  kiekjes gemaakt, waar ik zelf ook veel plezier aan beleef, juist omdat ze ook zo totaal verschillend zijn.

Zondag 13 december was dan het jaarlijkse Taste Epe On Ice, maar daar plaats ik hier geen foto van, want daar heb ik al een heel artikel aan geweid. Terug naar huis vanaf die proeverij heb ik een kiekje gemaakt bij die mooie en grote kerstboom op het plein bij de Grote Kerk.

 C130632

 

Maandag 14 december hebben we gewandeld op de Renderklippen, waar ook een zestal mensen wandelden met Nordic wandelstokken. Ze waren in een mum van tijd uit ons zicht verdwenen.

 C142949

 

Dinsdag 15 december half in de middag een kiekje gemaakt vanaf de vijver bij de Klaarbeek, van de mooi kleurende lucht in het water, wat nu al een hele tijd staat op het gedeelte van de oude ijsbaan.

 C150642

 

Woensdag 16 december was het snertweer, ben de deur niet uit geweest. Maar ik heb mijzelf wel nuttig gemaakt, want ik heb een aantal oude tekenigen van mij gescand, heb ik daar tenminste een copy van en de originelen weer opgeruimd. Was voor mij een nuttige dag.

 C160654

 

Donderdag 17 december ben ik even ter aanvulling van mijn kledingkast een spijkerbroek wezen kopen. Hoewel het eigenlijk qua weersomstandigheden tijd was voor een korte broek.

 C170678

 

Vrijdag 18 december heb ik samen met René Blok en Henry Mulder al het materiaal van '298 Vredeshuisjes' opgehaald uit De Vecht, waar het stond opgeslagen in die RK Kerk van Overmars. In twee ritten vervoerd naar het gemeentehuis in Epe, waar de hele wand tentoongesteld wordt gedurende een paar weken.

IMG 20151218 103711

 

Zaterdag 19 december, tijdens 'Epe by Candlelight' kwam ik dit leuke tafereel tegen, een fotografe die gekiekt wordt.

 C190836

Laat je reactie achter

Reageer als gast

0
algemene voorwaarden.
  • Geen reacties gevonden

Terzijde

samen

Houd vol, we moeten met z'n allen door deze crisis. Houd rekening met elkaar en wees extra lief voor iedereen die dat nodig heeft.

 

Copyright www.epernet.nl

Niets mag zonder toestemming van de redactie worden overgenomen.