7 dagen 7 kiekjes (10)

 DSC0039 copyIn de week van 24 t/m 30 januari heb ik de tiende 7 dagen 7 kiekjes al weer gemaakt, wat gaat de tijd toch snel, voordat je het in de gaten hebt is het al weer voorjaar.

Zondag 24 januari heb ik de LP "Ogdens' Nut Gone Flake" uit 1968 van de legendarische Small Faces op de draaitafel gelegd. De plaat werd aangeduid als 'psychedelische rock' en zit in een ronde hoes die je kunt uitklappen tot een vierluik. Onder andere de bekende songs 'Lazy Sunday' en 'Afterglow (Of Your Love)' staan op deze LP. De bekende gitarist van The Rolling Stones, Ron Wood, verving in 1969 Steve Marriott (hij ging naar de band Humble Pie) en weer een bekende, namelijk Rod Stewart, werd de nieuwe leadzanger. De band veranderde toen de naam in The Faces en in 1975 kwam er een eind aan de band.

P1241823

Maandag 25 januari kwam ik over het Marktplein en zag ik dat er al ruim gebruik werd gemaakt van de nieuwe 30-meterbank. Ik denk dat deze bank komende zomer helemaal vol zit.

 1251908 copy2

Op dinsdagochtend 26 januari heb ik een foto gemaakt van het voormalige tankstation aan het begin van de Enkweg. Telkens als ik hier langs kom, denk ik: wanneer wordt hier alles verwijderd?

 1261916

Woensdag 27 januari was het buiten niet echt aangenaam. Toen ik opstond zag ik dat het behoorlijk regende, dus ik ben lekker binnen gebleven en heb mij vermaakt met allerlei klusjes.

 1271957

Donderdagavond 28 januari, na afloop van de hoorzitting over de bomenkap langs de Heerderweg, heb ik een foto gemaakt van de Lindehove in het avondlicht.

 1282026

Vrijdagochtend 29 januari heb ik weer wat rondgestruind op bouwterrein De Klaarbeek, waar ik een kiekje heb gemaakt van de plas - die er nog steeds staat - op een gedeelte van de oude ijsbaan. Mocht het nog flink gaan vriezen, dan kan er hier geschaatst worden.

 DSC0039

Zaterdagmiddag 30 januari zijn we naar Vaassen geweest, waar we 'Museum Vaassen Historie' hebben bezocht. Terug naar de auto wandelend hadden we allebei zin in een frietje.

 1302094

 

Laat je reactie achter

Reageer als gast

0
algemene voorwaarden.
  • Geen reacties gevonden

Terzijde

samen

Houd vol, we moeten met z'n allen door deze crisis. Houd rekening met elkaar en wees extra lief voor iedereen die dat nodig heeft.

 

Copyright www.epernet.nl

Niets mag zonder toestemming van de redactie worden overgenomen.