7 dagen 7 kiekjes (9)

 1213406 copyIn de week van 17 t/m 23 januari 2025 heb ik weer verschillende kiekjes gemaakt, van winterse taferelen tot en met het ontruimen van de '298 Vredeshuisjes' en de Heerderweg opnieuw gefotografeerd.

Zondagochtend 17 januari, het is weer tijd dat ik een LP uit mijn kleine verzameling op de draaitafel leg. Die ochtend heb ik gekozen voor 'The Blue Ridge Rangers', het eerste solo project van John Fogerty (Creedens Clearwater Revival) uit 1973. Een van de bekendste nummers op deze LP is, Jambalaya (On the Bayou) van Hank Williams.

 1171602

Maandag 18 januari. Het had 's nachts gevroren en toen ik de gordijnen 's ochtends open deed, stond er een mooie ijsboom op ons raam boven.

 1181678

Dinsdag 19 januari heb ik een kijkje genomen op het bevroren en deels besneeuwde bouwterrein De Klaarbeek. Nu de grond hard was kon ik mooi een kiekje schieten bij de dassenburcht langs de geluidswal.

 1191759

Woensdag 20 januari heb ik een bezoek gebracht aan de Lindehove. Mijn schoonouders hebben er op de eerste etage gewoond, met zicht op de oude Marktwand met de welbekende toenmalige parkeerplaats tussen de Lindehove en de Marktwand. Bij de huidige bewoners in dezelfde woning heb ik deze middag een foto gemaakt van het prachtige (met nadruk op prachtig) uitzicht wat de bewoners daar nu hebben...........

 DSC0020

Donderdag 21 januari heb ik meegeholpen met het ontruimen en weer wegbrengen naar De Vecht van de '298 Vredeshuisjes', die sinds de kerstdagen in het gemeentehuis stonden tentoongesteld.

 1213406

Vrijdagochtend 22 januari heb ik weer foto's gemaakt van de Heerderweg, nu de bomen mooi kaal zijn en men ook nu weer de indruk krijgt hoe mooi deze weg toch is. De eerste foto heb ik gemaakt bij het weiland behorende bij Lusthof, waar de zon mooi achter die boom stond midden in het weiland.

 DSC1728

Zaterdag 23 januari heb ik het mij gemakkelijk gemaakt, ben niet buiten geweest en heb 's middags schaatsen gekeken op de TV. Verder heb ik onder andere ook nog een foto bewerkt van het 'bankje' op het nieuwe Marktplein, die ik eerder deze week had gemaakt.

 DSC0022 copy2

Laat je reactie achter

Reageer als gast

0
algemene voorwaarden.
  • Geen reacties gevonden

Terzijde

samen

Houd vol, we moeten met z'n allen door deze crisis. Houd rekening met elkaar en wees extra lief voor iedereen die dat nodig heeft.

 

Copyright www.epernet.nl

Niets mag zonder toestemming van de redactie worden overgenomen.