7 dagen 7 kiekjes (8)

 1131562 copyIn de week van 10 t/m 16 januari 2016 ben ik niet iedere dag er op uit geweest, het weer was vaak dusdanig dat ook ik er geen zin in had om mij buiten de deur te begeven.

Zondagochtend 10 januari, ik kijk in mijn platenkast en zet de LP 'Who's next' op van de legendarische band The Who. Als ik aan The Who denk, dan ga ik terug naar ergens midden jaren 60. Ik woonde toen in Heerde en iedere vrijdag ging ik bij de electrowinkel van, als ik het mij nog goed herinner, Daanen, de Top 40 halen en singles luisteren. Er tegenover zat ook een electrozaak, op de plek ongeveer waar nu de Hema zit. In de etalage van die winkel stonden tv's die dan ook altijd aan stonden. Op één van die tv's zag ik toen een clip van The Who met het welbekende nummer 'My Generation' en die heren gingen toen al behoorlijk te keer, zie deze

. Dat was toen nieuw voor mij, had ik nog nooit gezien en dat moment vergeet ik dan ook nooit meer.

 1101468

Maandag 11 januari kijk ik uit één van onze kamers boven en zie aan de overkant tussen twee huizenblokken door die enorme kraan bezig bij de bouw van één van de appartementen complexen van zes etages hoog.

 1111477

Dinsdag 12 januari waren we met de ingredienten bezig voor 'chili con carne' en een aantal van die ingredienten vormden een mooi kleurrijk geheel.

 1121485

Woensdag 13 januari was ik met de auto onderweg. Het regende voortdurend en bij het oprijden van het viaduct op de Oenerweg heb ik een foto gemaakt van de natte glimmende weg.

 1131562

Donderdag 14 januari was weer zo'n dag waarvan je denkt, had die maar overgeslagen, want het was weer pokkenweer, ben dan ook alleen maar buiten geweest om de container met oranje deksel weer bij huis te zetten. De foto voor die dag heb ik binnenshuis gemaakt.

P1143376

Vrijdagmiddag 15 januari liep ik langs de 30 meter bank en zag hoe er nu al wordt omgesprongen met deze bank van € 80.000. Er wordt met geld gesmeten in Epe, als je dan ook nog leest dat er voor een plan opstellen van de herinrichtingvan het Martinusplein € 70.000 wordt uitgetrokken.

 1151591

Zaterdagmiddag16 januari was ik bezig met de verwerking van de foto's die ik de avond er voor had gemaakt mey 'You've Got Talent' in de Grote Kerk in Epe, keek door mijn raam naar buiten en zag dat het ging sneeuwen. Helaas was dat van korte duur.

 1161600

Laat je reactie achter

Reageer als gast

0
algemene voorwaarden.
  • Geen reacties gevonden

Terzijde

samen

Houd vol, we moeten met z'n allen door deze crisis. Houd rekening met elkaar en wees extra lief voor iedereen die dat nodig heeft.

 

Copyright www.epernet.nl

Niets mag zonder toestemming van de redactie worden overgenomen.