7 dagen 7 kiekjes (6)

 C303089 copyIn de week van 27 december 2015 t/m 2 januari 2016 heb ik weer verschillende kiekjes gefotografeerd, van onder andere onze kleindochter Madelon vermaken tot het fotograferen van de Rabo Eper Bossentocht. Een leuk en gevarieerd weekje al met al.

Zondagochtend 27 december luisterde ik naar de Top 2000 op radio 2. Eigenlijk vraag ik mij altijd al af wie die lijst eigenlijk samenstelt waar de luisteraars uit kunnen kiezen, want er staan nummers tussen waar ik van denk, laat maar. Zo krijg ik onderhand onder andere ook het heen en en weer van 'Bohemian Rhapsody' en nog meer van dat soort nummers. Maar smaken verschillen natuurlijk, dat weet ik ook wel. Ik dook toen in mijn platenkast en vroeg mij af of onder andere Jan & Dean, één van de pioniers van de vocale surf sound er ook in staan. De instrumentale surf sound komt onder andere van Dick Dale. The Beach Boys met hun vocale surf sound staan er dan wel weer in met drie nummers.

 C271097

Maandagochtend 28 december hebben we samen met onze oudste kleindochter Madelon, die we een paar dagen te logeren hadden, boodschappen gedaan. Bij de Hema hebben opa en oma koffie met een saucijzenbroodje genuttigd en Madelon mocht ook kiezen wat ze wilde hebben, gezellig toch?

 C281129

Dinsdag 29 december werd de Rabo Eper Bossentocht gehouden. Ik was er vroeg bij en heb er een reportage van gemaakt, die ik een dag later op woensdag heb geplaatst en die u hier kunt bekijken. Nu een foto van één van de verkeersregelaars bij het oversteken bij de Hertenkamp.

 DSC1252

Woensdag 30 december. Kom je nu door de Wiemanstraat dan zie je dat daar het koolzaadveld voor de tweede keer dit jaar in de bloei staat.

 C303089

Donderdag 31 december. De fietsenstalling aan het begin van de Buizerdstraat is voor velen regelmatig een doorn in het oog. Met onder andere een wandelwagen kun je er dan vaak niet door, want de fietsen worden dusdanig geparkeerd aan weerszijden dat ze bijna tegen elkaar staan of ze worden op de grond gesmeten, wat een lol toch. Ook wordt er vaak van alles van een fiets gesloopt, ook nu staat er weer een fiets zonder voorwiel.

 C311181

Vrijdagmorgen 1 januari even een rondje gelopen en zag ergens een stille getuige van waar men het nieuwjaarsnacht gezellig heeft gehad zo te zien.

 1011193

Zaterdag 2 januari was bij Epe On Ice de Mini elfstedentocht voor kinderen tot en met 13 jaar. Onze kleindochter van 7 deed ook mee en van haar heb ik een fotogemaakt bij de brug waar het flink sneeuwde. Een pluim voor de organisatie dat ze dit elk jaar weer mogelijk maken.

 1021224

 

 

Laat je reactie achter

Reageer als gast

0
algemene voorwaarden.
  • Geen reacties gevonden

Terzijde

samen

Houd vol, we moeten met z'n allen door deze crisis. Houd rekening met elkaar en wees extra lief voor iedereen die dat nodig heeft.

 

Copyright www.epernet.nl

Niets mag zonder toestemming van de redactie worden overgenomen.