7 dagen 7 kiekjes (5)

 C263036 copyDe week van 20 t/m 26 december 2015 kenmerkte zich doordat de kerstdagen er in vielen en alles wat daar omheen allemaal te doen was, zoals onder andere Play In in de Grote Kerk in Epe.

Zondagochtend 20 december keek ik uit ons bovenraam en zag dat de lucht wel heel erg mooi kleurde, fototoestel gepakt en een kiekje gemaakt.

 C200891

Maandag 21 december hebben we een korte wandeling gemaakt. Van deze wandeling heb ik hier al wat geplaatst. Deze foto van de, door iemand verloren, handschoen had ik daar niet in meegenomen.

 DSC0019

Dinsdag 22 december hebben we boodschappen gedaan in het dorp en zagen dat de contouren bij AH al zichtbaar worden, hoe het er uiteindelijk uit zal gaan zien.

 C220922

Woensdag 23 december 's avonds nog even binnen gewipt in de Grote Kerk bij de laatste dag van Play In. Ook nu zat de kerk weer bomvol.

 DSC1153

Donderdag 24 december hebben we in een grote pan de basis gemaakt voor een 'Kerst salade' voor de brunch van eerste kerstdag met de famlie.

 C240938

Vrijdag 25 december heb ik een foto gemaakt van een december kraslot, want ik had alle vakjes al eerder opengekrast, kon het toch niet laten om dat dag voor dag te doen, te nieuwsgierig dus. Gelukkig heb ik prijs, ik mag nog een kraslot halen.

 C251091

Zaterdagmiddag 26 december hebben we een eindje gewandeld van huis uit. Het was lekker weer, de warmste tweede kerstdag sinds de temperatuur registratie. Onderweg kwamen we weer uitlopende struiken tegen, mooi ook om te zien met dat groen op de achtergrond.

 C263036

 

 

Laat je reactie achter

Reageer als gast

0
algemene voorwaarden.
  • Geen reacties gevonden

Terzijde

samen

Houd vol, we moeten met z'n allen door deze crisis. Houd rekening met elkaar en wees extra lief voor iedereen die dat nodig heeft.

 

Copyright www.epernet.nl

Niets mag zonder toestemming van de redactie worden overgenomen.