'7 dagen 7 kiekjes' (2)

 DSC0016 copyIn de week van 29 november t/m 5 december heb ik weer allerlei gebeurtenissen bezocht en bovendien was er ook weer van alles te beleven in het Eper centrum. Zo blijf ik dan ook lekker bezig.

Ik had zondag 29 november eerst twee verjaardagen en toen ik eindelijk een foto kon maken, regende het voordurend en was ik er op aangewezen om van achter mijn raam een foto te maken, van de plasjes die zich vormden op de stoep.

 B292905

Maandag 30 november was het weer niet veel beter. Echt zo'n dag om er niet op uit te gaan. Toch maar gedaan en ik kwam ergens een netje met pinda's voor de vogels tegen, die er zo te zien al van gesnoept hadden.

 DSC0003

Op dinsdag 1 december is men begonnen met het asfalteren van de Parkweg, waar tevens die chicane ter hoogte van de voormalige brandweergarage er uit is gehaald. De Parkweg loopt er nu gewoon rechtdoor.

 DSC0016

Woensdagochtend 2 december heb ik weer even door de woonwijk in wording De Klaarbeek gewandeld en zag ik dat een deel van de 'Berlijnse muur' al bijna klaar was, op het groen na, dat later wordt aangebracht. Ook is nu te zien dat er een sloot komt tussen muur en de N309.

 C020086

Donderdag 3 december heb ik dicht bij huis een foto gemaakt van een lantaarnpaal langs het Buizerdstraatje, uitkijkende op de Gandhiweg. Er zit hier een serviceplaatje op de lantaarnpaal, dat al tijden los zit en door de één of ander is hier plakband omheen gewikkeld. Dit is toch van de gekke, terwijl buurtbewoners dit al meerdere malen hadden aangekaart, maar hier gebeurt dus niets mee.

 C030145

Vrijdag 4 december staat de tent van Epe On Ice reeds in het Loeffpark. Er wordt momenteel hard gewerkt om alles gereed te hebben voor de opening van vrijdag 11 december.

 DSC0008

Zaterdag 5 december even een praatje gemaakt met Joop de Lange, die voor Jumbo van Andel schaatspassen staat te verkopen voor Epe On Ice. Op vrijdagmiddag 11 december barst het schaatsfeest los.

 C050163

 

 

Laat je reactie achter

Reageer als gast

0
algemene voorwaarden.
  • Geen reacties gevonden

Terzijde

samen

Houd vol, we moeten met z'n allen door deze crisis. Houd rekening met elkaar en wees extra lief voor iedereen die dat nodig heeft.

 

Copyright www.epernet.nl

Niets mag zonder toestemming van de redactie worden overgenomen.