'7 dagen 7 kiekjes'

Vanaf nu kunt u hier iedere maandag van mij 7 foto's tegemoet zien in een nieuwe rubriek met de titel '7 dagen 7 kiekjes'. 

Mijn bedoeling is om iedere dag zowiezo een foto te maken van de meest uiteenlopende onderwerpen. Dat kan van alles zijn, van dingen die ik tegenkom tot landschappen of evenementen, om er maar een paar te noemen. Het kunnen dan 7 totaal verschillende foto-onderwerpen zijn. Ben zelf ook benieuwd hoe dat uit zal pakken, want ten dele ben ik ook afhankelijk van het weer en verder of er wat te doen is of te beleven valt in de gemeente Epe. Het kan ook zo zijn dat ik vanuit huis een kiekje maak, zoals gisteren met dat hondenweer.

1

Ik kreeg van iemand te horen dat er op het Marktplein een gigabank was geplaatst. Uiteraard ben ik er op zondag even langs gelopen en tot mijn verbazing was de bank echt gigagroot. Wanneer men aan de kant van de Marktwand plaatsneemt is het uitzicht wel oké, maar gaat men aan de andere kant zitten, dan heeft men 'zicht op blik', zoals ik het noem.

2

's Maandags had het wat gevroren, er lag zo hier en daar wat rijp op het groen en dergelijke.

3

De dinsdag er op was het hondenweer, ik zou met iemand mee een reportage maken vanuit een bus, maar dat heb ik vanwege de weersomstandigheden maar uitgesteld.

4

's Woensdags moest ik naar De Ring in het gemeentehuis voor een ingelaste vergadering en zag onderweg dat men bij het Wapen van Epe ook de verbouwkriebels had gekregen.

5

Vorige week donderdag had het echt wel wat meer gevroren dan de maandag er voor. Op mijn auto ontstonden toen prachtige ijsbloemen.

6

Afgelopen vrijdag kreeg ik te horen dat de Klaarbeek gedeeltelijk was verlegd vanwege de ijsbaan die een kwartslag wordt gedraaid.

7

Afgelopen zaterdag heb ik een kiekje gemaakt van de ronde bak voor het gemeentehuis waar men kan zitten en er zal, als het goed is, een boom in komen te staan. Die boom halen ze denk ik vast ergens langs de Heerderweg vandaan.

Laat je reactie achter

Reageer als gast

0
algemene voorwaarden.
  • Geen reacties gevonden

Terzijde

samen

Houd vol, we moeten met z'n allen door deze crisis. Houd rekening met elkaar en wees extra lief voor iedereen die dat nodig heeft.

 

Copyright www.epernet.nl

Niets mag zonder toestemming van de redactie worden overgenomen.