Vandaag nog mailtje naar de burgemeester sturen om levensbedreigende situatie van gezin te voorkomen

pakistani 3Als u met een simpel e-mailtje wilt bijdragen aan een poging om vier levens te redden, moet u beslist dit verhaal lezen en een berichtje sturen naar de burgemeester van Epe. Het gaat om de levens van de familie Israel, vier Pakistani die in twee jaar tijd op een bewonderenswaardige manier zijn ingeburgerd in Epe, maar op de nominatie staan om via Polen naar Pakistan te worden gestuurd. Omdat ze christenen zijn en om die reden Pakistan zijn ontvlucht, zit het er dik in dat ze daar niet lang meer te leven hebben en hen hetzelfde lot wacht als hun 8-jarige dochtertje/zusje en een oom, die zijn vermoord. Stuur het mailtje vandaag nog, voordat het te laat is.

 

Klik hier om verder te lezen

Rapidtoernooi van De Zeven Pionnen

Het jaarlijkse rapidtoernooi van schaakvereniging De Zeven Pionnen in Epe is ditmaal op zaterdag 24 februari. Plaats van handeling is Kulturhus Eper Gemeentewoning aan de Stationsstraat in Epe. Zowel gevorderde als beginnende schakers en jongeren zijn welkom. Er zijn drie sterktegroepen en een speciale jeugdgroep (voor zogenaamde stap 1- en stap2-spelers en -speelsters).

Het toernooi in Epe bereikt de 23e editie. Het trekt schakers uit de wijde omgeving. Die spelen zeven ronden met een bedenktijd van steeds 20 minuten per persoon per partij. Voor iedereen is er een prijsje in natura. Het toernooi begint om 10.00 uur en is ongeveer 16.30 uur afgelopen. In de middagpauze zijn er broodjes en soep. Senioren betalen 10 euro entree en jeugdspelers tot en met 14 jaar betalen 5 euro.

Opgave met vermelding van speelsterkte kan via de internetsite va de vereniging: www.de7pionnen.nl.

 

Laat je reactie achter

Reageer als gast

0
algemene voorwaarden.
  • Geen reacties gevonden

Iets melden of vragen?
[email protected]

boek 1Nieuw boek van Bert op komst!
Epe op z'n mooist in beeld.

Klik hier voor informatie.boek 2

Op twitter

Copyright www.epernet.nl

Niets mag zonder toestemming van de redactie worden overgenomen.