epernetbordje

Epe mien däärpien 3

EMD 3 cover Aangepast

Als er een prijs zou worden uitgereikt voor het boek dat bij de lezers het meeste enthousiasme losmaakt, gaat die zonder twijfel naar 'Epe mien däärpien 3'. Hier een persbericht en hier een interview met auteur Gert van den Esschert. Verkrijgbaar bij Boekhandel Bosch, de Read Shop en Uitgeverij Gelderland.

Laatste reacties

Het pad van Woesterbergweg naar de Veenweg dat evenwijdig loopt aan de Vee...
Wisselse veen (in de buurt van de Boerweg en Tongerensche beek?)
Beste Henk,
Dank voor je inbreng, ik vind het eigenlijk wel een ludiek ide...
Dat is toch heel erg jammer.
Ontzettend jammer! Maar bedankt voor al die jaren aan muziekplezier.

Zoeken

Eindelijk weer winst voor VIOS

Lachende gezichten zaterdag in Vaassen nadat VIOS voor het eerst sinds 21 oktober met een overwinning van het veld stapte. In een povere wedstrijd wist VIOS in de tweede helft afstand te nemen van laagvlieger Stroe.

Stroe probeerde vanaf de aftrap de VIOS-opbouw vroeg te storen om zo kansen te creëren. VIOS koos daardoor al snel voor de lange bal en doordat Stroe veel ruimte achter de verdediging weggaf, regende het kansen. De rappe Dennis de Jong had VIOS al snel op voorsprong kunnen zetten, maar hij had het vizier niet op scherp. Een minuut later behoedde keeper Batin Selçuk VIOS voor een achterstand. Door goed uitkomen herstelde hij een fout van Joas Pol, die zich verslikte in het storende Stroe. Nadat De Jong en Rick van ’t Einde namens VIOS grote kansen hadden laten liggen, ging het halverwege de eerste helft opnieuw mis in de VIOS-opbouw. Een verkeerde breedtepass van Jelle Pol werd onderschept en Ivar van de Brink schoot vanaf de zijlijn de bal op Pröpper-achtige wijze in de kruising. Lang kon Stroe niet genieten van de voorsprong. Tien minuten later reageerde De Jong attent, nadat Stroe-keeper Gerben Slingerland een voorzet uit zijn handen liet vallen. Nadat De Jong en Noah Tuasela nog goede mogelijkheden om zeep hadden geholpen zochten beide ploegen met 1-1 de kleedkamers op.

Direct na rust was het wel raak voor VIOS. Een voorzet vanaf de achterlijn van Mo Kiliç werd eenvoudig binnengetikt door Noah Tuasela. De voorsprong bracht echter geen rust in het spel van VIOS en een kwartier lang was Stroe de bovenliggende partij en de sterk keepende Selçuk voorkwam met een tweetal goede reddingen de gelijkmaker. Halverwege de tweede helft viel de beslissing. Opnieuw was het Tuasela die mocht binnentikken, ditmaal op aangeven van De Jong. Hiermee was het verzet van Stroe gebroken en via Kiliç en Jelle Pol wist VIOS de score tot 5-1 uit te bouwen.

Volgende week mag VIOS in de derde thuiswedstrijd op rij proberen een goed vervolg te geven aan de overwinning als Hulshorst op bezoek komt.

 

Laat je reactie achter

Reageer als gast

0
algemene voorwaarden.
  • Geen reacties gevonden

Copyright www.epernet.nl

Niets mag zonder toestemming van de redactie worden overgenomen.