epernetbordje

Laatste reacties

Mooie foto’s, Bert.
Een groot verschil tussen het mooie Vianden en het tro...
Nee Hennie, wij zijn de terminale vrouw.
Waren jullie die 2 mannen......dacht ik zo

Zoeken

Zaterdagavond de film Wild in het Zandenbos gezien. Op 15 september wordt hij op het Kievitsveld gedraaid. Absoluut de moeite waard, ook als je al heel vaak wild in 't wild hebt gezien!


 

Agenda

Eindelijk weer winst voor VIOS

Lachende gezichten zaterdag in Vaassen nadat VIOS voor het eerst sinds 21 oktober met een overwinning van het veld stapte. In een povere wedstrijd wist VIOS in de tweede helft afstand te nemen van laagvlieger Stroe.

Stroe probeerde vanaf de aftrap de VIOS-opbouw vroeg te storen om zo kansen te creëren. VIOS koos daardoor al snel voor de lange bal en doordat Stroe veel ruimte achter de verdediging weggaf, regende het kansen. De rappe Dennis de Jong had VIOS al snel op voorsprong kunnen zetten, maar hij had het vizier niet op scherp. Een minuut later behoedde keeper Batin Selçuk VIOS voor een achterstand. Door goed uitkomen herstelde hij een fout van Joas Pol, die zich verslikte in het storende Stroe. Nadat De Jong en Rick van ’t Einde namens VIOS grote kansen hadden laten liggen, ging het halverwege de eerste helft opnieuw mis in de VIOS-opbouw. Een verkeerde breedtepass van Jelle Pol werd onderschept en Ivar van de Brink schoot vanaf de zijlijn de bal op Pröpper-achtige wijze in de kruising. Lang kon Stroe niet genieten van de voorsprong. Tien minuten later reageerde De Jong attent, nadat Stroe-keeper Gerben Slingerland een voorzet uit zijn handen liet vallen. Nadat De Jong en Noah Tuasela nog goede mogelijkheden om zeep hadden geholpen zochten beide ploegen met 1-1 de kleedkamers op.

Direct na rust was het wel raak voor VIOS. Een voorzet vanaf de achterlijn van Mo Kiliç werd eenvoudig binnengetikt door Noah Tuasela. De voorsprong bracht echter geen rust in het spel van VIOS en een kwartier lang was Stroe de bovenliggende partij en de sterk keepende Selçuk voorkwam met een tweetal goede reddingen de gelijkmaker. Halverwege de tweede helft viel de beslissing. Opnieuw was het Tuasela die mocht binnentikken, ditmaal op aangeven van De Jong. Hiermee was het verzet van Stroe gebroken en via Kiliç en Jelle Pol wist VIOS de score tot 5-1 uit te bouwen.

Volgende week mag VIOS in de derde thuiswedstrijd op rij proberen een goed vervolg te geven aan de overwinning als Hulshorst op bezoek komt.

 

Laat je reactie achter

Reageer als gast

0
algemene voorwaarden.
  • Geen reacties gevonden

Iets melden of vragen?
[email protected]

Op twitter

Agenda Epe

Evenementenagenda Eper Ondernemersvereniging

Za 14 juli - 11 aug - Jazz Comes to Town
Vr 13 juli t/m 24 augustus - Braderie, kinderkleedjesmarkt en rommelmarkt
Do 30 augustus - Koopjesmarkt
Vr 31 augustus - Muzikale koopavond - Live muziek door het hele centrum
Za 15 september - Kapellenfestival - met o.a. de Eper Bloaskapel en diverse andere orkesten
Za 6 oktober - Smakelijk Epe - Proeverij van hapjes en drankjes nabij het Gruttersplein
Za 24 november - Intocht Sinterklaas
Za 1 december - Sintkoopdag
14 december - 6 januari - Epe on Ice - ijsbaan in het Dr. Loeffpark
Woe 19, do 20, vr. 21 en za 22 december - Kerstkoopavond met chocolademelk en Glühwein & Play In in de Grote Kerk

Warm aanbevolen!

boek 1Nieuw boek van Bert op komst!
Epe op z'n mooist in beeld.

Klik hier voor informatie.boek 2

Copyright www.epernet.nl

Niets mag zonder toestemming van de redactie worden overgenomen.