Vandaag nog mailtje naar de burgemeester sturen om levensbedreigende situatie van gezin te voorkomen

pakistani 3Als u met een simpel e-mailtje wilt bijdragen aan een poging om vier levens te redden, moet u beslist dit verhaal lezen en een berichtje sturen naar de burgemeester van Epe. Het gaat om de levens van de familie Israel, vier Pakistani die in twee jaar tijd op een bewonderenswaardige manier zijn ingeburgerd in Epe, maar op de nominatie staan om via Polen naar Pakistan te worden gestuurd. Omdat ze christenen zijn en om die reden Pakistan zijn ontvlucht, zit het er dik in dat ze daar niet lang meer te leven hebben en hen hetzelfde lot wacht als hun 8-jarige dochtertje/zusje en een oom, die zijn vermoord. Stuur het mailtje vandaag nog, voordat het te laat is.

 

Klik hier om verder te lezen

Eindelijk weer winst voor VIOS

Lachende gezichten zaterdag in Vaassen nadat VIOS voor het eerst sinds 21 oktober met een overwinning van het veld stapte. In een povere wedstrijd wist VIOS in de tweede helft afstand te nemen van laagvlieger Stroe.

Stroe probeerde vanaf de aftrap de VIOS-opbouw vroeg te storen om zo kansen te creëren. VIOS koos daardoor al snel voor de lange bal en doordat Stroe veel ruimte achter de verdediging weggaf, regende het kansen. De rappe Dennis de Jong had VIOS al snel op voorsprong kunnen zetten, maar hij had het vizier niet op scherp. Een minuut later behoedde keeper Batin Selçuk VIOS voor een achterstand. Door goed uitkomen herstelde hij een fout van Joas Pol, die zich verslikte in het storende Stroe. Nadat De Jong en Rick van ’t Einde namens VIOS grote kansen hadden laten liggen, ging het halverwege de eerste helft opnieuw mis in de VIOS-opbouw. Een verkeerde breedtepass van Jelle Pol werd onderschept en Ivar van de Brink schoot vanaf de zijlijn de bal op Pröpper-achtige wijze in de kruising. Lang kon Stroe niet genieten van de voorsprong. Tien minuten later reageerde De Jong attent, nadat Stroe-keeper Gerben Slingerland een voorzet uit zijn handen liet vallen. Nadat De Jong en Noah Tuasela nog goede mogelijkheden om zeep hadden geholpen zochten beide ploegen met 1-1 de kleedkamers op.

Direct na rust was het wel raak voor VIOS. Een voorzet vanaf de achterlijn van Mo Kiliç werd eenvoudig binnengetikt door Noah Tuasela. De voorsprong bracht echter geen rust in het spel van VIOS en een kwartier lang was Stroe de bovenliggende partij en de sterk keepende Selçuk voorkwam met een tweetal goede reddingen de gelijkmaker. Halverwege de tweede helft viel de beslissing. Opnieuw was het Tuasela die mocht binnentikken, ditmaal op aangeven van De Jong. Hiermee was het verzet van Stroe gebroken en via Kiliç en Jelle Pol wist VIOS de score tot 5-1 uit te bouwen.

Volgende week mag VIOS in de derde thuiswedstrijd op rij proberen een goed vervolg te geven aan de overwinning als Hulshorst op bezoek komt.

 

Laat je reactie achter

Reageer als gast

0
algemene voorwaarden.
  • Geen reacties gevonden

Iets melden of vragen?
[email protected]

boek 1Nieuw boek van Bert op komst!
Epe op z'n mooist in beeld.

Klik hier voor informatie.boek 2

Op twitter

Copyright www.epernet.nl

Niets mag zonder toestemming van de redactie worden overgenomen.