epernetbordje

Laatste reacties

Als die kids verkeersexamen hebben gedaan dan weten ze dat ze niet met zijn...
Geachte heer Hanekamp, ik denk dat u de spijker goed raakt. De fietspaden l...
Zo te zien knapt het er mooi van op.
Hey Wiebe, dank voor je deskundige reactie. De naam cotoneaster kreeg ik ec...
Puff....puf.... hijg ....hijg..... mooie stimulans, Henk! Vooral die pina c...

Zoeken

Wees jezelf. Er zijn al anderen genoeg.


 

Agenda

Feestelijke en speelse seizoensafsluiting voor kleintjes vv Emst

emstverkleedNadat de oudere jeugd van de vv Emst in mei het seizoen met elkaar op Ameland had afgesloten, was vrijdagavond de beurt aan de allerkleinsten van de club, de speelgroep, JO9-1 en JO9-2.

Om 17.00 uur verzamelden alle spelertjes met hun ouders en broertjes en zusjes op sportpark 't Hanendarp, een kleine 100 aanwezigen in totaal. Elk team speelde een wedstrijd tegen de eigen ouders, die nagenoeg allemaal verkleed waren. Van die wedstrijden werd iedereen hongerig en na het douchen en omkleden was het erg druk bij de verschillende barbecues. Heerlijke speklapjes, karbonades, worstjes, hamburger en ook lekkere salades, stokbrood en nog veel meer zorgden ervoor dat iedereen zichtbaar genoot.

Hierna werden alle luchtbedden, slaapzakken en pyjama's klaar gemaakt, maar gingen de spelertjes nog niet naar bed. Ze konden eerst nog spelen op het springkussen of gewoon op het voetbalveld.

Om 22.30 uur moesten alle ouders naar huis en bleven de spelertjes samen met hun leiders en trainers over in de kantine om daar te gaan slapen. Voordat het zo ver was konden de oranjehemden op het hoofdveld een lasergamespel met echte lasergamegeweren spelen. Hoe laat ze uiteindelijk zijn gaan slapen weet niemand meer, wel dat het erg gezellig was.
Zaterdagochtend vroeg hadden de leiders en trainers een heerlijk ontbijt voor de kinderen klaar staan en daarna stapte iedereen in auto’s om naar de ezelboerderij in Zuuk te gaan en daar lekker verder spelen, ravotten en een ijsje te eten. Rond lunchtijd was er een patatje met een frikandel of kroketje. Om 12.30 uur keerden de kinderen moe en erg voldaan terug naar Emst, waar alle ouders klaar stonden om hun kinderen weer op te halen.

emstverkleedemstverkleedemstverkleed

Laat je reactie achter

Reageer als gast

0
algemene voorwaarden.
  • Geen reacties gevonden

Iets melden of vragen?
[email protected]

Op twitter

Warm aanbevolen!

boek 1Nieuw boek van Bert op komst!
Epe op z'n mooist in beeld.

Klik hier voor informatie.boek 2

Copyright www.epernet.nl

Niets mag zonder toestemming van de redactie worden overgenomen.