Vandaag nog mailtje naar de burgemeester sturen om levensbedreigende situatie van gezin te voorkomen

pakistani 3Als u met een simpel e-mailtje wilt bijdragen aan een poging om vier levens te redden, moet u beslist dit verhaal lezen en een berichtje sturen naar de burgemeester van Epe. Het gaat om de levens van de familie Israel, vier Pakistani die in twee jaar tijd op een bewonderenswaardige manier zijn ingeburgerd in Epe, maar op de nominatie staan om via Polen naar Pakistan te worden gestuurd. Omdat ze christenen zijn en om die reden Pakistan zijn ontvlucht, zit het er dik in dat ze daar niet lang meer te leven hebben en hen hetzelfde lot wacht als hun 8-jarige dochtertje/zusje en een oom, die zijn vermoord. Stuur het mailtje vandaag nog, voordat het te laat is.

 

Klik hier om verder te lezen

Feestelijke en speelse seizoensafsluiting voor kleintjes vv Emst

emstverkleedNadat de oudere jeugd van de vv Emst in mei het seizoen met elkaar op Ameland had afgesloten, was vrijdagavond de beurt aan de allerkleinsten van de club, de speelgroep, JO9-1 en JO9-2.

Om 17.00 uur verzamelden alle spelertjes met hun ouders en broertjes en zusjes op sportpark 't Hanendarp, een kleine 100 aanwezigen in totaal. Elk team speelde een wedstrijd tegen de eigen ouders, die nagenoeg allemaal verkleed waren. Van die wedstrijden werd iedereen hongerig en na het douchen en omkleden was het erg druk bij de verschillende barbecues. Heerlijke speklapjes, karbonades, worstjes, hamburger en ook lekkere salades, stokbrood en nog veel meer zorgden ervoor dat iedereen zichtbaar genoot.

Hierna werden alle luchtbedden, slaapzakken en pyjama's klaar gemaakt, maar gingen de spelertjes nog niet naar bed. Ze konden eerst nog spelen op het springkussen of gewoon op het voetbalveld.

Om 22.30 uur moesten alle ouders naar huis en bleven de spelertjes samen met hun leiders en trainers over in de kantine om daar te gaan slapen. Voordat het zo ver was konden de oranjehemden op het hoofdveld een lasergamespel met echte lasergamegeweren spelen. Hoe laat ze uiteindelijk zijn gaan slapen weet niemand meer, wel dat het erg gezellig was.
Zaterdagochtend vroeg hadden de leiders en trainers een heerlijk ontbijt voor de kinderen klaar staan en daarna stapte iedereen in auto’s om naar de ezelboerderij in Zuuk te gaan en daar lekker verder spelen, ravotten en een ijsje te eten. Rond lunchtijd was er een patatje met een frikandel of kroketje. Om 12.30 uur keerden de kinderen moe en erg voldaan terug naar Emst, waar alle ouders klaar stonden om hun kinderen weer op te halen.

emstverkleedemstverkleedemstverkleed

Laat je reactie achter

Reageer als gast

0
algemene voorwaarden.
  • Geen reacties gevonden

Iets melden of vragen?
[email protected]

boek 1Nieuw boek van Bert op komst!
Epe op z'n mooist in beeld.

Klik hier voor informatie.boek 2

Op twitter

Copyright www.epernet.nl

Niets mag zonder toestemming van de redactie worden overgenomen.