VIOS verspeelt opnieuw punten

Nadat VIOS in de afgelopen vijf wedstrijden niet tot winst wist te komen, was het zaterdag voor de Vaassenaren van groot belang om in de thuiswedstrijd tegen het laaggeklasseerde Otterlo weer eens een overwinning te behalen.

Lees meer...

VIOS geeft zege uit handen

Zaterdagmiddag stond voor VIOS de uitwedstrijd tegen Hoevelaken op het programma. Na een donderspeech van Maikel Amzand was de ploeg zich er van bewust dat er gewonnen moest worden. Maar dat lukte niet.

Lees meer...

Veldtoertocht Toerclub Heerde dwars door de schaapskooi

Toerclub Heerde houdt zaterdag haar eerste Rabo Veldtoertocht van het seizoen. Het wordt er een met een uniek moment, want de deelnemers rijden dwars door de schaapskooi op de Renderklippen. Toerclub Heerde sponsort met het evenement de stichting schaapskudde Epe-Heerde, want voor elke deelnemer doneert de vereniging een euro aan de kudde.

Lees meer...

Ormi huldigt leden

Team van het jaar CustomTijdens de goed bezochte algemene ledenvergadering van volleybalvereniging Jumbo Van Andel Ormi-Epe zijn twee ex-bestuursleden van de vereniging gehuldigd vanwege hun 25-jarig lidmaatschap. Gert Lokhorst, oud-voorzitter en erelid van de vereniging en Meggie Moors, oud-secretaresse en lid van verdienste, kregen uit handen van voorzitter Gerrit Berkhoff een lekker wijntje in verband met deze mijlpaal.

Lees meer...

Jelle ter Weeme (17) snelste crosser Emster wielerclub

foto 6 winnaar Jelle ter Weeme met koek Snelle Jelle 11 11 2017 CustomVanaf de start lag de latere winnaar, de 17-jarige Jelle ter Weeme, vandaag aan kop tijdens de Rabobank-Sportsbalmcross, die voor de 27e keer verreden werd rondom de zandbult aan de Dellenweg in Epe, tegenover het Hertenkamp. De wedstrijd ging over 45 minuten plus 1 ronde en dat betekende voor ter Weeme en zijn concurrenten elf rondjes als een gek te keer gaan.

Lees meer...

VIOS in de slotfase van 2-4 naar 4-4 tegen Zwart Wit’63

In een wedstrijd die meer werd gekenmerkt door individuele fouten dan door goed spel, bleven VIOS en Zwart Wit’63 steken op een 4-4 gelijkspel. Beide ploegen deden gedurende het verloop van de wedstrijd weinig voor elkaar onder, maar VIOS stapte als morele winnaar van het veld door in de slotfase met een man minder een 2-4 achterstand in te lopen.

Lees meer...

Iets melden of vragen?
[email protected]

boek 1Nieuw boek van Bert op komst!
Epe op z'n mooist in beeld.

Klik hier voor informatie.boek 2

Op twitter

Copyright www.epernet.nl

Niets mag zonder toestemming van de redactie worden overgenomen.