Recordaantal bedrijven gaat voetballen bij EZC'84

Dinsdag 20 juni start de zevende editie van het autoschadebedrijf De Wilde Bedrijvenvoetbaltoernooi bij EZC '84. Met een recordaantal teams van 23 schrijft EZC historie. Begon het toernooi 7 jaar geleden kleinschalig de afgelopen jaren is het uitgegroeid tot het populairste bedrijvenvoetbaltoernooi in de regio.

Lees meer...

Dames en meiden SV Epe winnen bekerfinale

2017 05 27 JO11 6 Bekerwinnaar 4a Customdames 1 sv epeDe meidenelftallen van SV Epe hebben fantastische prestaties geleverd. Zowel het damesteam als het meisjesteam E6 won de beker. De dames waren eerder al ongeslagen kampioen geworden van de 4e klasse en pakten vervolgens ook de beker van het district Oost. De meisjes kregen de regiobeker uitgereikt van Hakim Ziyech.

Lees meer...

Louis Boumeester supersnel in klimtijdrit

foto winnaar Louis Boumeester klimtijdrit 21 mei 2017 CustomVandaag werd de tweede onderlinge tijdrit van dit seizoen voor leden van wielerclub Houdt de Ketting Strak uit Emst verreden. Deze tijdrit staat in de boeken als de Klimtijdrit. De start was op de Nieuwe Zuidweg nabij de Kamperweg en de finish bovenop de Knobbel in ’t Harde.

Lees meer...

Bert Spijker en Larissa Romijn de besten in Tien over rood in Emst

foto winnaar Larissa Romijn Tien over Rood Emst 20 mei 2017 CustomWat een strijd was er afgelopen week bij café Van de Schepop in Emst tijdens het Tien over Rood-biljarttoernooi, dat voor de 30e keer werd gehouden. Maar liefst 163 deelnemers, waarvan een aantal voor het eerst in een aparte klasse van 20 dames, streden tijdens de voorrondes wie zaterdag in de halve finale en finale zouden zitten.

Lees meer...

Iets melden of vragen?
[email protected]

Op twitter

Copyright www.epernet.nl

Niets mag zonder toestemming van de redactie worden overgenomen.