Slotconcert Nootzaak zeer geslaagd

nootzaak 5Zaterdagmorgen verzamelden de leerlingen van muziekpraktijk Nootzaak zich in gebouw Antenne om met een mooi slotconcert het schooljaar af te sluiten. Zij hadden voor een enthousiast publiek gezorgd en de zaal zat vol.

Alle leerlingen traden individueel op, waarbij opviel dat veel leerlingen grote vooruitgang hadden geboekt in de ontwikkeling van hun inlevingsvermogen. De muziekstukken werden zeer muzikaal en sfeervol ten gehore gebracht.
Naast het individuele spel werd er opgetreden in duo's en er was zelfs een gastoptreden met een sopraansaxofoniste. Aan het einde werden er traditiegetrouw weer twee groepsstukken ten gehore gebracht, speciaal gearrangeerd door muziekdocente Inger Heij. En ook al moest daarvoor van tevoren flink geoefend worden, het was te merken dat de leerlingen hier erg veel plezier in hadden.
Na het concert hebben alle leerlingen nog één muziekles voordat de zomervakantie begint.
Voor het nieuwe schooljaar heeft Nootzaak al een aantal nieuwe aanmeldingen binnen, maar er is nog steeds plek. Zo nodig zal Nootzaak weer met een dagdeel gaan uitbreiden. Iedereen kan bij Nootzaak terecht voor piano-, dwarsfluit-, en blokfluitlessen, maar ook voor workshops op scholen. Wie meer wil weten, kan kijken op www.nootzaakepe.nl, of een vraag stellen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 06-12590650.

nootzaak 1

nootzaak 2

nootzaak 3

nootzaak 4

nootzaak 5

Laat je reactie achter

Reageer als gast

0
algemene voorwaarden.
  • Geen reacties gevonden

Iets melden of vragen?
[email protected]

boek 1Nieuw boek van Bert op komst!
Epe op z'n mooist in beeld.

Klik hier voor informatie.boek 2

Op twitter

Copyright www.epernet.nl

Niets mag zonder toestemming van de redactie worden overgenomen.