WIOS knijpt handen dicht met 627 deelnemers Boerenkooltocht

Wandelsportvereniging WIOS Epe was gisteren hartstikke blij met 627 deelnemers aan haar 26e Boerenkoolwandeltocht in Epe. Na de zeer zware storm van donderdag en de negatieve adviezen om de bossen in te gaan, had de vereniging nauwelijks op zo veel wandelaars durven hopen. De vereniging deed een gift van ruim 300 euro aan de stichting Kenya Kinderen.

Lees meer...

Verrassende winnaar van You’ve Got Talent

Vrijdag vond in een afgeladen Grote Kerk in Epe de spannende finale plaats van de negende editie van You’ve Got Talent Epe. Twintig kandidaten streden om de felbegeerde eerste plaats. De door de vakjury gekozen winnaar was trompettist Milan van Munster, die samen met pianist Remon Holubek een betoverende versie van ‘Sorry' van Kyteman speelde. Vanaf de eerste noot waande je jezelf in een andere wereld.

Lees meer...

Salon schoonheid geeft verwenmomenten aan vrouwen met kanker

‘Goede verzorging van jezelf maakt dat je je beter voelt.’ Dit geldt zeker ook als je ziek bent. Daarom organiseert stichting Look Good Feel Better samen met ruim 300 schoonheidsspecialisten in februari opnieuw de landelijke actie ‘Geef een glimlach cadeau’. Vanaf Wereldkankerdag, 4 februari, geven schoonheidsspecialisten door het hele land en ook in Epe gratis verwenmomenten aan vrouwen met kanker. Deze actie duurt de hele maand februari.

Lees meer...

Georg Fischer: geen kerstkaart, maar steun aan goed doel

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen betekent onder andere stilstaan bij de zaken die we als normaal beschouwen, zoals de kerstkaart. Voorgaande jaren werd elk jaar vanuit Georg Fischer NV in Epe een kerstkaart verstuurd naar alle relaties. Vanaf afgelopen jaar is GF dat anders gaan doen. Het geld, dat normaliter aan de kerstkaart wordt besteed, werd verdubbeld tot 3000 euro en gedoneerd aan een goed doel. Dit keer is door alle medewerkers van GF gekozen voor KiKa (Kinderen Kankervrij). Ze zijn er namelijk van overtuigd dat ze met een financiële ondersteuning nog veel meer mensen blij kunnen maken.

Lees meer...

Afscheid Rick Scholten als secretaris Stichting Apeldoorns Kanaal

Na ruim 19 jaar heeft Rick Scholten afscheid genomen als secretaris van de Stichting Apeldoorns Kanaal. Met de presentatie van het bij Uitgeverij Gelderland in Epe uitgegeven boek ‘Geschiedenis van het Apeldoorns kanaal’ op 24 november heeft Scholten al zijn kennis over en alle ontwikkelingen voor een bevaarbaar kanaal op een bijzonder goede wijze, aan allen die zich betrokken voelen met deze koninklijke waterweg, overgedragen.

Lees meer...

Iets melden of vragen?
[email protected]

boek 1Nieuw boek van Bert op komst!
Epe op z'n mooist in beeld.

Klik hier voor informatie.boek 2

Op twitter

Copyright www.epernet.nl

Niets mag zonder toestemming van de redactie worden overgenomen.