Wassen zonder krassen

luchtfoto pro carwash CustomAngst voor krassen op de auto na een ritje door de wasstraat? Dit is definitief verleden tijd met de komst van Pro Carwash Epe. Deze ‘unieke krasvrije carwash’ opent medio december haar deuren op Padland 2 (De Meent) in Epe. In de nieuwe wasstraat worden alle auto’s zorgvuldig en handmatig gewassen voordat ze geborsteld worden. Door het vroegtijdig verwijderen van vuil- en zandresten op de auto wordt de lak van de auto niet aangetast.

Lees meer...

Sporthal neemt zonnepanelen officieel in gebruik

In zijn streven naar duurzaamheid heeft het bestuur van de Stichting Beheer sporthal Prins Willem Alexander in Epe in de loop van dit jaar op het dak van de sporthal zonnepanelen laten aanbrengen. De firma Greenspread heeft dit project begeleid en de firma E2Energy heeft voor de realisatie gezorgd. De noodzakelijke financiële ondersteuning kwam van de gemeente Epe.

Lees meer...

Lief&Zacht 2e hands kinderkleding 1 jaar in Epe

Vandaag is het alweer een jaar geleden dat Lief&Zacht 2e hands kinderkleding begon aan de Midachten 5 in Epe. Met twee kledingrekken is Ilona Hendriks-van Triest begonnen met het verkopen van tweedehands kinderkleding. Het concept loopt als een trein, inmiddels zijn er 3000 kledingstukken gepasseerd en vele klanten geweest die kleding hebben ingebracht en gekocht.

Lees meer...

Afsluiting wegen tijdens Oener Koefeest

Op 19 oktober is het jaarlijkse Oener Koefeest. Veiligheid staat net als bij ieder ander evenement voorop. Om belangrijke wegen op en rondom het evenemententerrein goed begaanbaar te houden voor organisatie en hulpdiensten is, in samenwerking met gemeente Epe, besloten om enkele wegen in het dorp af te sluiten voor gemotoriseerd verkeer tijdens het Oener Koefeest.

Lees meer...

Opening culturele seizoen in Veluvine

Ali B KOORTS Robert Dreischor CustomOp woensdagavond 13 september opent Veluvine Nunspeet de start van het nieuwe culturele seizoen met een Previewavond in de Rabozaal. Zo zullen in een programma van ca 1,5 uur diverse amateur- en professionele optredens worden verzorgd, zijn er gesprekken met de makers van grote theaterproducties en is er een verrassingsoptreden.

Lees meer...

Bloemschikken bij Groei&Bloei

In september starten bij Groei&Bloei afdeling Noord-Veluwe (voorheen afdeling Epe-Heerde) de bloemschikcursussen weer. De lessen worden gegeven op maandagavond door Ilse Kerkmeijer. Er is een beginnersgroep en een groep voor gevorderde schikkers.

Lees meer...

GF ontvangt als eerste gascertificaat WRK

Georg Fischer Waga N.V., producent van het gepatenteerde MULTI/JOINT® 3000 Plus systeem, heeft als eerste in haar branche het gascertificaat WRK van KIWA/Gastec ontvangen. Het certificaat is de bevestiging dat de MULTI/JOINT® voldoet aan de keuringseis KE208, voor het toepassen van grootbereik koppelingen (WRK) in gasapplicaties.

Lees meer...

Iets melden of vragen?
[email protected]

boek 1Nieuw boek van Bert op komst!
Epe op z'n mooist in beeld.

Klik hier voor informatie.boek 2

Op twitter

Copyright www.epernet.nl

Niets mag zonder toestemming van de redactie worden overgenomen.