Plek reserveren voor rommel- en kleedjesmarkt op braderiedagen

Ook dit jaar houdt Ondernemersvereniging Epe tijdens de zomervakantie een zevental avondbraderieën. Tijdens deze druk bezochte braderie is er ook een plek ingericht voor de verkoop van bric-à-brac, brocante, kortom een rommelmarkt. Deze wordt ingericht op het Marktplein voor het gemeentehuis. De rommelmarkt is steeds van 15.00 tot 21.00 uur.

Lees meer...

Meeslepende roman met weerbare jonge vrouw in hoofdrol

UGWeeffout is een meeslepende roman over de levens van drie generaties uit een welgestelde Amerikaanse familie. Over de effecten van tijdgeest en afkomst, de kracht van familiebanden, de gevolgen van huiselijk geweld en oorlogsgeweld. Het verhaal speelt in de jaren 1925 tot 1995, tegen de achtergrond van de gebeurtenissen uit deze roerige 20e eeuw.

Lees meer...

Geologiewerkgroep KNNV Epe-Heerde wint eigen oer-ijzer

KNNV 2Een paar jaar spookt het al door hun hoofd, vele uren hebben ze er al aan gewerkt en zaterdag 1 juli, na weer een lange dag, hopen ze uiteindelijk met een stukje smeedijzer in hun hand te staan. Voor de leden van de werkgroep geologie & landschap van de KNNV Epe-Heerde zou dat de apotheose zijn van hun ijzerwinningsproject. Tijdens de stookdag mogen belangstellenden komen kijken of het lukt.

Lees meer...

Flexkamer verbindt en inspireert

PERSBERICHT KULTURHUS EGW Flexkamer CustomVerbinden en samenwerken. Dát zijn de kernwoorden die horen bij de binnenkort officieel te openen Flexkamer van het Kulturhus Eper Gemeentewoning in Epe. Deze prachtig heringerichte ruimte moet een plek zijn waar verschillende organisaties elkaar ontmoeten en inspireren. Riwis Zorg & Welzijn, De Passerel, Mee Veluwe en Philadelphia zijn vier zorginstellingen die al gebruik maken van de ruimte.

Lees meer...

Iets melden of vragen?
[email protected]

Op twitter

Copyright www.epernet.nl

Niets mag zonder toestemming van de redactie worden overgenomen.