Bloemschikken bij Groei&Bloei

In september starten bij Groei&Bloei afdeling Noord-Veluwe (voorheen afdeling Epe-Heerde) de bloemschikcursussen weer. De lessen worden gegeven op maandagavond door Ilse Kerkmeijer. Er is een beginnersgroep en een groep voor gevorderde schikkers.

Lees meer...

GF ontvangt als eerste gascertificaat WRK

Georg Fischer Waga N.V., producent van het gepatenteerde MULTI/JOINT® 3000 Plus systeem, heeft als eerste in haar branche het gascertificaat WRK van KIWA/Gastec ontvangen. Het certificaat is de bevestiging dat de MULTI/JOINT® voldoet aan de keuringseis KE208, voor het toepassen van grootbereik koppelingen (WRK) in gasapplicaties.

Lees meer...

Inspectie dik tevreden over Wendhorst

Wendhorst komt goed uit een rapport van de Inspectie voor de Gezondheidszorg dat is opgesteld na een onaangekondigd bezoek. De conclusie luidt: ‘De zorg en ondersteuning in Wendhorst is afgestemd op de menselijke maat. Zij is veilig en van goed niveau. Het woon- en werkklimaat sluit aan bij de verwachtingen van zowel bewoners als medewerkers.’

Lees meer...

Van nonet tot NJO bigband in Nunspeet

De samenwerking tussen Veluvine Nunspeet en de NJO Muziekzomer staat al jaren garant voor veel bijzondere concerten. Ook deze zomer, tussen 5 en 19 augustus, staan wederom diverse getalenteerde musici in topvorm voor de lieefhebbers klaar op de bühne van Veluvine. Van kwartet tot nonet en van dansvoorstelling tot een op De Stijl geïnspireerd programma, het is allemaal te bewonderen in Nunspeet.

Lees meer...

Salon Schoonheid geopend

Zaterdag was het dan eindelijk zover. Kim Brummel-Martens heeft aan de Glazenmaker in de Klaarbeek haar salon geopend in het bijzijn van familie en enkele vrienden. Na vijf jaar ambulant gewerkt te hebben, kan ze nu haar droom werkelijkheid laten worden.

Lees meer...

Gemeenteraad wil niet verhuizen

De gemeenteraad heeft er gisteravond voor gekozen geen nader onderzoek te doen naar de verplaatsing van de huidige raadzaal naar een multifunctionele ruimte. De raad vindt dat de huidige raadzaal nog in goede conditie is na een verbouwing van negen jaar geleden en voldoet aan de eisen van het duale stelsel.

Lees meer...

Politie en Buurtbemiddeling gaan Vaassense wijken in

Het is heel herkenbaar, irritaties tussen u en de buren. Vaak kan dit zelf opgelost worden door het probleem kenbaar te maken tijdens een goed gesprek. In enkele gevallen is een gesprek niet voldoende of is het erg lastig om dit gesprek met de buren aan te gaan. Een mogelijkheid is dan om terug te vallen op Buurtbemiddeling.

Lees meer...

Winnaars Hemelvaartsfietstocht Emst krijgen hun prijs

DSC09686 CustomWoensdag kwamen bij restaurant De Musketiers in Emst de prijswinnaars van de Hemelvaartsfietstocht van Emst Onderneemt bij elkaar. Onder het genot van een kopje koffie werd er nog even nagepraat over de fietstocht, die door iedereen als heel mooi werd ervaren. De routes van 20 en 30 kilometer lieten de mooie omgeving van Emst en omstreken zien. Er verschenen een kleine 400 fietsers aan de start. Emster ondernemers zorgden weer voor een goed gevulde prijzenpot.

Lees meer...

Studio Cray uit Epe produceert fotoboek windmolenpark

Didi te Gussinklo Ohmann links ontvangt het fotoboek van Miranda en Martijn CustomOntwerpbureau Studio Cray uit Epe heeft voor baggermaatschappij Van Oord het officiële fotoboek van één van de grootste windparken ter wereld mogen vormgeven en produceren. Het ontwerpbureau, sinds kort gevestigd aan de Beekstraat in het hartje centrum van Epe, heeft het fotoboek volledig vormgegeven en enkele duizenden exemplaren laten drukken. Eigenaren Miranda van Rijssen en Martijn Spiering hebben in totaal anderhalf jaar gewerkt aan dit project.

Lees meer...

Copyright www.epernet.nl

Niets mag zonder toestemming van de redactie worden overgenomen.