Panoramafoto vanaf de Grote Kerk (2)

Na de eerste panoramafoto vanaf de Grote Kerk van de noordzijde die hier staat, laat ik nu een panoramafoto zien naar de oostzijde van Epe.

Mooi is hier te zien hoe de nieuwe Marktwand zich heeft genesteld tussen de panden aan de Hoofdstraat en nog net iets zichtbaar de Lindehove. De Markthal is vanuit de positie waar ik de foto's maakte vanaf de kerktoren hier niet te zien.

EpeOostPanoEpeOostPanoEpeOostPano

Laat je reactie achter

Reageer als gast

0
algemene voorwaarden.
  • Geen reacties gevonden

 

Iets melden of vragen?
[email protected]

 

Terzijde

Onthutsend betoog van begaafd spreker Martin Bosma over de publieke omroep. Je zou er van bozigheid niet meer naar kijken.


Onder het motto dat alle kleine beetjes helpen en je maar nooit weet of het je geld oplevert (die kans lijkt ons groter dan een hoofdprijs in de Staatsloterij of Postcodeloterij) is het goed dit even te lezen, vooral als u niet wilt dat hier straks vliegtuigen zo'n verschrikkelijke herrie gaan maken, dat een normaal gesprek voeren er niet meer in zit.De gemeente heeft een beheersplan opgesteld voor het 'Vitensbos', het deel van het Eper bosgebied waar drinkwater wordt gewonnen. Eén van de speerpunten is 'wetten en regels naleven'. Dat suggereert dat dit elders niet gebeurt. Typisch.


 

IMG 20191005 WA0002

Klik er op voor een vergroting en zie dat alle hoop op ons is gevestigd.


de heerdKlik er op voor meer informatie.


 

Copyright www.epernet.nl

Niets mag zonder toestemming van de redactie worden overgenomen.