Panoramafoto vanaf de Grote Kerk

Onlangs foto's wezen maken vanaf de Grote Kerk, waarvan ik hier een eerste foto heb laten zien, met uitzicht op het oostelijke gedeelte van Epe.

Uiteraard heb ik nog meer foto's gemaakt, waaronder een viertal breedbeeldfoto's. Net boven de klokken zie je een luik en van daaruit heb ik een aantal foto's gemaakt. Je kijkt dan op grote hoogte neer op Epe en dan valt pas goed op hoeveel groen er aanwezig is in het hele dorp. Laten we daar dan ook zuinig op zijn, net als sommige panden. Ook is goed te zien hoe groot sommige panden van boven af zijn. De eerste breedbeeldfoto is er eentje met het gezicht naar het noorden. De andere drie volgen later in evenveel afleveringen.


EpeNoordPanoEpeNoordPanoEpeNoordPano

Laat je reactie achter

Reageer als gast

0
algemene voorwaarden.
  • Geen reacties gevonden

 

Iets melden of vragen?
[email protected]

 

Terzijde

Onthutsend betoog van begaafd spreker Martin Bosma over de publieke omroep. Je zou er van bozigheid niet meer naar kijken.


Onder het motto dat alle kleine beetjes helpen en je maar nooit weet of het je geld oplevert (die kans lijkt ons groter dan een hoofdprijs in de Staatsloterij of Postcodeloterij) is het goed dit even te lezen, vooral als u niet wilt dat hier straks vliegtuigen zo'n verschrikkelijke herrie gaan maken, dat een normaal gesprek voeren er niet meer in zit.De gemeente heeft een beheersplan opgesteld voor het 'Vitensbos', het deel van het Eper bosgebied waar drinkwater wordt gewonnen. Eén van de speerpunten is 'wetten en regels naleven'. Dat suggereert dat dit elders niet gebeurt. Typisch.


 

IMG 20191005 WA0002

Klik er op voor een vergroting en zie dat alle hoop op ons is gevestigd.


de heerdKlik er op voor meer informatie.


 

Copyright www.epernet.nl

Niets mag zonder toestemming van de redactie worden overgenomen.