Agenda

Breedbeeldfoto Ven

Afgelopen zondag heb ik een breedbeeldfoto gemaakt van dat mooie bevroren vennetje op de Tongerense heide langs de Tepelbergweg. Wat is het daar toch prachtig.

PanoVenPanoVenPanoVen

Laat je reactie achter

Reageer als gast

0
algemene voorwaarden.
  • Harm Scholten

    Op de zelfde hoogte maar dan ongeveer een kilometer richting Gortel ligt een ven die wel vier keer zo groot is als deze een juweeltje,zelfs met een eilandje in het midden.
    De Gortelse jeugd waaronder ik gingen daar in de jaren 50 en 60 van de vorige eeuw in de winter schaatsen.
    Deze ven ligt nabij villa Duiveland,gebouwd in 1936 door iemand uit Amsterdam.
    Vanaf de Boerweg enkele honderden meters voor de Gortelse heide is die ven wandelend bereikbaar.,beslist de moeite waard.

Iets melden of vragen?
[email protected]

Terzijde

Beter ten halve gekeerd dan ten hele gedwaald.Nieuwe zomerfeesten in Epe dankzij het Episch Centrum. Klik op de poster voor meer informatie.

Poster EA19Een abonnement op een digitale krant nemen is niet nodig, u kunt zo ook wel alle artikelen lezen die premium, extra of exclusief voor abonnees zijn. Normaal gesproken mag u slechts drie 'beschermde' artikelen lezen en wilt u er mee lezen, dan zou u een abonnement moeten nemen. De kranten maken daarbij gebruik van cookies en cache. Een van de makkelijkste manieren om dat te omzeilen, is na drie gelezen premium- of extra artikelen in de browser op de toetsencombinatie Control/Shift/Delete te drukken. Zet 'Te wissen tijdsperiode' op 'Alles' en klik op 'Nu wissen'. Daarna mag u weer drie 'beschermde' artikelen lezen. Zo kunt u àlle artikelen lezen. Werkt bij àlle kranten.

gratis lezenZo ellendig kunnen tekenbeten zijn, dus pas op, want het barst van de teken!Mooi theaterseizoen in De Heerd! Hier staat het programma.
de heerd


 

Copyright www.epernet.nl

Niets mag zonder toestemming van de redactie worden overgenomen.