epernetbordje

Epe mien däärpien 3

EMD 3 cover Aangepast

Als er een prijs zou worden uitgereikt voor het boek dat bij de lezers het meeste enthousiasme losmaakt, gaat die zonder twijfel naar 'Epe mien däärpien 3'. Hier een persbericht en hier een interview met auteur Gert van den Esschert. Verkrijgbaar bij Boekhandel Bosch, de Read Shop en Uitgeverij Gelderland.

Zoeken

Stuur maar!

Heb je iets wat je op Epernet.nl wil laten zien? Stuur maar! We houden ons warm aanbevolen voor foto’s, teksten, filmpjes, tekeningen en wat dies meer zij.

Bijdragen worden op dezelfde manier gepubliceerd als onze eigen inbreng. De inleiding komt op de homepage, de volledige bijdrage is te zien als bezoekers op de knop ‘Lees meer’ hebben gedrukt. Teksten en foto’s van particulieren worden gearchiveerd in de rubriek ‘Ingezonden’, persberichten van verenigingen, instellingen en bedrijven in de rubriek ‘Persberichten’. Ze zijn daar altijd gemakkelijk terug te vinden als de inleiding na verloop van tijd van de homepage is verdwenen. Voor aankondigingen hebben we een aparte rubriek.

Laat je er niet van weerhouden foto’s en teksten te sturen als je vindt dat je geen ster bent in fotograferen en schrijven of de Nederlandse taal niet goed beheerst. We hanteren geen kwaliteitscriteria. Wij zijn ook niet foutloos.

Een voorwaarde die we wel stellen, is dat de bijdragen niet anoniem gestuurd en geplaatst worden.

Wie foto’s, films en dergelijke stuurt, verleent Epernet het recht ze kosteloos te plaatsen en kan geen aanspraak maken op een financiële vergoeding of iets dergelijks. Let bij het insturen en plaatsen van foto’s en dergelijke die door derden zijn gemaakt, wel op dat er geen copyrights op zitten en vermeld altijd de naam van de maker. We willen namelijk niet het risico lopen dat we pittige rekeningen krijgen omdat iets op Epernet is geplaatst waar we voor hadden moeten betalen.

U kunt mailen naar redactie @epernet.nl

 

 


Iets melden of vragen?
[email protected]

Agenda Epe

Evenementenagenda Eper Ondernemersvereniging

Za 6 oktober - Smakelijk Epe - Proeverij van hapjes en drankjes nabij het Gruttersplein
Za 24 november - Intocht Sinterklaas
Za 1 december - Sintkoopdag
14 december - 6 januari - Epe on Ice - ijsbaan in het Dr. Loeffpark
Woe 19, do 20, vr. 21 en za 22 december - Kerstkoopavond met chocolademelk en Glühwein & Play In in de Grote Kerk

Warm aanbevolen!

boek 1Nieuw boek van Bert op komst!
Epe op z'n mooist in beeld.

Klik hier voor informatie.boek 2

Copyright www.epernet.nl

Niets mag zonder toestemming van de redactie worden overgenomen.