Nieuwe mijlpaal: Epernet in één maand ruim 150.000 keer bezocht

Als je iets maakt wat je leuk vindt en merkt dat veel andere mensen dat kennelijk ook leuk vinden, geniet je dubbel. Dat doen wij van Epernet. Deze site trekt een toenemend aantal mensen. Vorige maand is dit plekje op internet zelfs voor het eerst meer dan 150.000 keer bezocht.

We waren altijd dik tevreden met 1500-2000 bezoeken per dag. Het aantal unieke bezoekers (uniek is in dit geval vanaf één adres) schommelde dagelijks zo rond de 1200. Dat is veel voor een lokale, non-commerciële site, zeker als het een internetplatform van wat hobbyisten is die het leuk vinden hun schrijfsels en beelden te delen met anderen, met als enige bedoeling plaatsgenoten daar ook een plezier mee te doen.

De laatste maanden nam het aantal bezoekers geleidelijk toe en vanaf medio december ging dat gestaag. In januari was 5000-5500 bezoeken vanaf 3500-4000 adressen op één dag niets bijzonders. Op 1 februari stond de teller van januari op 154.263 bezoeken, gemiddeld 4976 per dag. Dat vinden we onvoorstelbaar veel.

Daarom: leuk dat u er ook bent. We hopen dat u wat leuks, moois en/of lekkers tegenkomt en zich enige tijd met de inspanningen van de Epernetters kunt vermaken.

Heeft u ook een tekst of foto('s) die u wel met anderen wilt delen? Stuur maar op, we zetten het met veel plezier online, want Epernet is ook van u. Dat geldt natuurlijk ook voor verenigingen, instellingen en bedrijven die iets onder de aandacht willen brengen. Het kost uiteraard niets en er is hier genoeg plaats voor iedereen.

Als u niet in Epe woont: kijk eens bij bijvoorbeeld ‘wandelingen’ en ‘evenementen’ en u zult zien dat Epe een fantastisch, levendig dorp met een schitterende omgeving is. Kom hier gerust (nog eens) op vakantie en geniet waar wij vrijwel dagelijks van genieten.

 

Laat je reactie achter

Reageer als gast

0
algemene voorwaarden.
  • Geen reacties gevonden

Iets melden of vragen?
[email protected]

Copyright www.epernet.nl

Niets mag zonder toestemming van de redactie worden overgenomen.