Signeersessies 'Ons dorp van toen' in bruisend centrum

voorkant boek (Custom)De zaterdag voor Moederdag heeft Epe veel te bieden. Wij kijken er al enige tijd reikhalzend naar uit, want we bieden zaterdagmiddag bij de beide Eper boekhandels de mogelijkheid om ‘Ons dorp van toen’ te laten signeren.

Er is van alles te doen in het dorp. ’s Morgens van half negen tot half één is de jaarlijkse plantenmarkt bij de Regenboogkerk, die voor liefhebbers een waar lustoord is. Daar is tuingoed te vinden dat je vrijwel nergens anders kunt krijgen.

In het centrum bruist het van de activiteiten. Rond de Grote Kerk is van tien tot vijf uur de jaarlijkse kunstmarkt, waarop onder anderen lokale kunstenaars en hobbyisten hun werk presenteren. De Ondernemersvereniging doet een duit in het zakje met een dj-show, de dweilende Swingmasters, (ook) een bloemen- en plantenmarkt van drie ondernemers, schminken en een springkussen voor de kinderen en een show van oldtimers. ’s Avonds om acht uur (het is moederdagkoopavond) is de trekking van de Moederdagactie van Eper ondernemers op het plein bij de Grote Kerk.

Wij hebben samen met Jan en Heidi Nijman van de Bruna en Peter en Elly Bosch van boekhandel Bosch besloten om ’s middags bij hen ons boek ‘Ons dorp van toen’ te gaan signeren. Mensen die het juichend ontvangen boek kopen, kunnen er onze handtekeningen en indien gewenst een persoonlijke boodschap in laten zetten. Ze krijgen er nog een souvenirtje bij ook. Van één tot drie uur zitten we bij boekhandel Bosch, van drie tot vijf uur bij de Bruna. Het meer dan een kilogram wegende boek ‘Ons dorp van toen’ is dankzij sponsoring van de Wibra voor slechts 24,95 euro te koop.

poster moederdag jpg (Custom)

 

Laat je reactie achter

Reageer als gast

0
algemene voorwaarden.
  • Geen reacties gevonden
Powered door Komento