‘Ons dorp van toen’ in de media

Het uur U nadert met rasse schreden. Eind deze maand wordt het boek ‘Ons dorp van toen – zo was ’t en zo is ‘t’ gepresenteerd. Het ligt nu bij de drukker. Afgelopen weken zijn we zelf bezig geweest met de voorbereidingen van de presentatie. Dat leverde onder meer veel mooie aandacht op in de regionale media.

Jenny Polman van dagblad de Stentor noemde het boek ‘een reis door de tijd’. Cees Baars zette ons op de foto terwijl we bij Uitgeverij Gelderland fotomateriaal bekeken dat een plek in het boek heeft gekregen.

destentor

 

Dick van der Veen van weekblad Veluweland schreef onder meer dat ‘Ons dorp van toen’ een ‘Uniek sfeerportret van Epe’ is met ‘Verhalen over mensen, gebouwen en straten met een hoog nostalgisch gehalte’.

veluweland

Het verhaal van Dick werd doorgeplaatst naar onder meer de onlineversie www.elburgvandaag.nl van Veluweland.


In de Veluwe Actief-krant, uitgegeven door ‘onze’ eigen Eper Uitgeverij Gelderland, werd uiteraard ook ruime aandacht aan het boek geschonken. We mochten er zelf het materiaal voor leveren.

deva krant

 

Onder meer weekblad De Schaapskooi maakte ruimhartig plaats voor ons persbericht.

deschaapskooi

Ook Epe Actueel nam het bericht over.

Redacties van andere online media pikten het bericht op andere sites op en namen het over. De wat ons betreft opmerkelijkste zijn het ‘verzamelblog over de liefde voor het lezen schrijven, boeken en literatuur’ bestsellerboek.blogspot.nl en een site waar Gelders nieuws wordt gepresenteerd.

Ook op de radio werd er aandacht aan besteed. Twee van ons waren onlangs te gast bij Harrie Mulder van het programma Infomix op Radio 794. 

Het interview is hier nu ook te beluisteren.

We zijn er erg blij met alle aandacht en danken alle journalisten en redacties voor de tijd, moeite en ruimte.

 

 

 

 

Laat je reactie achter

Reageer als gast

0
algemene voorwaarden.
  • Geen reacties gevonden
Powered door Komento