Mijn winkel: 'Pour Vous' van Wim Dalhuisen en Gerda Montizaan

Aan de Hoofdstraat in Epe staat 'Pour Vous Parfumerie Montizaan', een winkel die gespecialiseerd is in cosmetica, waar ik onlangs een bezoek bracht.

In november 2008 is “Pour Vous Parfumerie Montizaan” geopend op de locatie van onder andere Ten Have, Wilma's Eetcafe en Jazzland, aan de  Hoofdstraat 69 naast Mulder Mode.

De 56-jarige  Gerda Montizaan en de 58-jarige Wim Dalhuisen vonden het een welkome aanvulling van het winkelbestand in Epe. Er worden luxe geuren verkocht van gerenommeerde merken. Het bedrijf heeft een echte regionale functie verworven.

Gerda Montizaan zegt: ,,Er is ook een schoonheidssalon aanwezig waar met producten van Lancome wordt gewerkt. Henriette Koobs en Priscilla Tellegen zijn de schoonheidsspecialistes die uw huid graag verwennen”.

,,Het team onder leiding van Mayke Kruiderink laat u graag kennismaken met de nieuwste trends op gebied van geuren, kleuren en gezichtsverzorging. Graag zien wij u tegemoet in onze parfumerie in Epe", zegt Gerda Montizaan tot slot. 

 

Laat je reactie achter

Reageer als gast

0
algemene voorwaarden.
 • Familie M. Albers

  Dag team,
  Kunnen jullie mijn moeder svp van de mailinglijst verwijderen, zij is inmiddels helaas in een verpleegtehuis opgenomen:
  Mevrouw M.J.N. Albers
  Sternpassage 22
  8161 HP Epe
  Graag ontvang ik nog een bevestiging van deze aanpassing, bedankt!
  Met vriendelijke groet,
  Astrid Elshof, dochter van M.J.N. Albers
  Amsterdam

 

Iets melden of vragen?
[email protected]

 

Terzijde

vrijheid

Klik hier om het volledige, omvangrijke programma te zien waarmee in de gemeente Epe 75 jaar vrijheid wordt gevierd. de heerdKlik er op voor meer informatie.Op woensdag, of soms zelfs pas op donderdag, worden de folders bezorgd waarin winkeliers adverteren met aanbiedingen die de maandag ervoor al van kacht zijn geworden. Gevolg: mensen die op die aanbiedingen af gaan, vissen regelmatig achter het net, ze zijn uitverkocht. Reclamefolders? In Epe soms zonde van het geld.


 

Copyright www.epernet.nl

Niets mag zonder toestemming van de redactie worden overgenomen.