Culinaire rubriek van Jan van de Vlekkert

Vegetarische recepten met ingrediënten uit de tuin van het Boswief

Boswiefrecepten (26)peperenzoutVoor de recepten van deze maand ben ik op bezoek geweest bij Gerdien van Stijn, het Boswief van ‘Boswiefs moestuin’. Deze keer twee vegetarische recepten en voor een gedeelte aangepast aan de producten uit deze tuin: een vegetarische zomersalade met gele en rode bietjes, komkommercrème en bietjesdressing en als dessert limoen-yoghurtbavarois met appel-muntgelei.

Lees meer...

Aspergesoep, lamsvlees met honing en aardappelsalade

peperenzoutlamsbout (1)In de tweede aflevering van onze culinaire rubriek 'Met pEPEr en zout’ gaat het gezien het jaargetijde natuurlijk hoofdzakelijk over lamsvlees en asperges. Op het menu staan aspergesoep met Hollandse garnalen als voorgerecht en lamsbout met honing, rozemarijn en citroen en gebakken Hollandse asperges als hoofdgerecht. Dat is uitstekend te combineren met een lauwwarme aardappelsalade met ham, sjalot en mosterddressing.

Lees meer...

 

Iets melden of vragen?
[email protected]

 

Alle lekkernijen

Copyright www.epernet.nl

Niets mag zonder toestemming van de redactie worden overgenomen.