Ribs & Blues 2017 (2)

 DSF0013 copyAfgelopen donderdag plaatste ik een artikel over het gebeuren van Ribs & Blues naast de muziek van de tweede Pinksterdag, hierop kwam een reactie waarin een aantal optredende bands werden genoemd. Ik wilde het bij één aflevering laten, maar vooruit door die reactie plaats ik nu ook nog wat band foto's. Hier kunt u het eerste deel nazien.

Lees meer...

Tom van Moorst: Awakening begin

Vorige maand het stukje gelezen over oud-Epenaar Tom van Moorst die op 13 juni in Hedon in Zwolle zijn debuutalbum presenteert? De vierdejaars student aan de Academie voor Popcultuur heeft vast een voorproefje op youtube gezet, de single Awakening begin. Ook hier te zien en horen.

Lees meer...

Vestingval Elburg 2017

Afgelopen donderdag zijn we naar Vestingval Elburg 2017 geweest. Door de hele binnenstad was er kunst te zien en vaak op plekken waar je normaal niet zou snel komen, zoals onder andere een palingrokerij, de Vischpoort, het muurhuisje, de Kazematten en een heuse autenthieke smederij.

 DSF4853

Lees meer...

Licht

Ik laat in deze aflevering een paar voorbeelden zien wat licht kan doen en hoe belangrijk licht is. Ik ben ooit bezig geweest met tafereeltjes bouwen in dozen van 30 x 30 x 30 cm. U ziet hier onder twee verschillende opstellingen met twee keer een verschuiving van lichtbronnen. De lampen, gewoon simpele huis tuin en keuken lampen stonden opgesteld aan weerszijden en schenen door de daar aanwezige ronde of driehoekige gaten. Opnames komen uit mijn analoge tijdperk.

Lees meer...

Eerste 4 namen Epop Festival

Darlyn copyOp zaterdag 2 september is de 19e editie van Epop Festival. De organisatie van het gratis festival in het Dr. Loeffpark van Epe maakt nu de eerste 4 namen van de programmering bekend. Zoals altijd gaat de organisatie voor een uitdagende en vooruitstrevende programmering. Zo deden deze eerste 4 bands het al goed op Noorderslag 2017 en worden door kenners getipt om in de gaten te houden.

Lees meer...

Iets melden of vragen?
[email protected]

Op twitter

Copyright www.epernet.nl

Niets mag zonder toestemming van de redactie worden overgenomen.