JCTT 2017

 7082039 copyGistermiddag de eerste van een reeks van 5 edities van Jazz Comes To Town 2017 bijgewoond op het kerkplein in Epe. Bijgewoond, dat wil zeggen alleen de eerste band WhoSheDo. Daar ik geen echte jazz liefhebber ben heb ik de tweede band, Jazz Connection echter niet afgewacht. Is ook niet erg, want ieder zijn smaak zeg ik maar. Dat er wel veel echte jazz liefhebbers aanwezig waren was wel te zien, want het was er weer behoorlijk druk. Je zag die liefhebbers dan ook duidelijk genieten. Omdat ik er toch was, heb ik nog een aantal plaatjes geschoten.

Lees meer...

Line up Epop Festival 2017 bekend

Roots Rising persfoto high res copyMet de toevoeging van 6 nieuwe namen is de programmering voor Epop Festival 2017 bijna rond. Eerder werden Bartek, Darlyn, Pip Blom en the Jerry Hormone Ego Trip bevestigd en dus staat de teller nu op 10 acts. Voor de laatste podiumplaats is Stichting Epop in onderhandeling met een uniek project.

Lees meer...

Zomerse sfeer tijdens concert Cultuurplein

cultuurplein 1Vrijdag vond het jaarlijkse Zomerconcert van Cultuurplein Noord Veluwe plaats in de Heerd in Heerde. Het was een gevarieerd concert, van popmuziek tot klassiek en met lekker veel dans. Eregast was hoofd muziek Peter Witteveen, die samen met zijn vrouw en zoon Benjamin voor de laatste keer, vlak voor zijn pensioen, kon genieten van een avond vol kwaliteit.

Lees meer...

Ribs & Blues 2017 (2)

 DSF0013 copyAfgelopen donderdag plaatste ik een artikel over het gebeuren van Ribs & Blues naast de muziek van de tweede Pinksterdag, hierop kwam een reactie waarin een aantal optredende bands werden genoemd. Ik wilde het bij één aflevering laten, maar vooruit door die reactie plaats ik nu ook nog wat band foto's. Hier kunt u het eerste deel nazien.

Lees meer...

Copyright www.epernet.nl

Niets mag zonder toestemming van de redactie worden overgenomen.