epernetbordje

Laatste reacties

Mooie foto’s, Bert.
Een groot verschil tussen het mooie Vianden en het tro...
Nee Hennie, wij zijn de terminale vrouw.
Waren jullie die 2 mannen......dacht ik zo

Zoeken

Zaterdagavond de film Wild in het Zandenbos gezien. Op 15 september wordt hij op het Kievitsveld gedraaid. Absoluut de moeite waard, ook als je al heel vaak wild in 't wild hebt gezien!


 

Agenda

De mannen van de Heerderweg

De meeste bomen zijn blijven staan. En dan is het aan Van Gelder om met de weg aan de slag te gaan. En dat doen ze voortvarend....
Voor het einde van het jaar is de weg klaar tot onze deur. Nieuwe middenberm, nieuwe fietspaden, straatlantaarns; you name it, we got it. Heerlijk, zo zonder verkeer. Op een mooie winterdag leek het de laatste dagen voordat er weer auto's doorheen mochten wel de Ramblas. Slenterende bewoners, met en zonder hond, die ervaringen uitwisselden, kuierend over de Heerderweg. Ik heb regelmatig gedroomd dat dat zo zou blijven. Zou een toeristische attractie kunnen zijn. Wellicht het overwegen waard!!

 

(door Ellen Tarre)

En in het nieuwe jaar wordt verder gewerkt. Nu van voor mijn deur richting Heerde.
Vanaf de start staan er op diverse plekken langs de weg en op de achtergelegen paralelweg meest mannen in gele pakken. De mannen van de Heerderweg. Dat zijn ze voor mij. 's Morgens als ik de honden ga uitlaten wordt me vriendelijk goedemorgen en een fijne wandeling gewenst. Als ik naar huis kom, over de vreselijke zandweg achterlangs, krijg ik de situatie waarin de zandweg die dag verkeert uitgebreid gemeld en soms adviseren ze me om om te rijden. Voor mijn veiligheid en de gezondheid van mijn auto.
Ze staan er altijd, in weer en wind. En altijd even vriendelijk, die mannen van de Heerderweg. Ook als ze mensen tegen houden, doen ze dit netjes. En dat kun je niet altijd zeggen van de automobilisten waarmee ze te maken hebben.
Afgelopen week was het bijna niet te doen voor de mannen. Koud. IJskoud. Guur. EEn toch bleven ze vriendelijk. De meeste warmte tijdens mijn wandeling kwam van hen.

Langs deze weg wil ik mijn complimenten overbrengen aan al die mensen, die weer of geen weer, vriendelijk langs de weg staan. Of het zo moet, met al die mensen langs de weg, daar laat ik me niet over uit, maar over de manier waarop deze mensen iedere dag, in weer en wind hun werk doen, kan ik alleen maar zeggen: chapeau! Daar kan ik en wellicht vele anderen een voorbeeld aan nemen.

Ik begin eraan te wennen. Aan die vriendelijke goedemorgen als ik de honden ga uitlaten. Ik zal ze missen, als ze straks opschuiven naar het volgende deel van de wegwerkzaamheden. Ik hoop voor hen dat de lente snel komt, zodat ze zich kunnen laten verwarmen door de lentezon.

 

Laat je reactie achter

Reageer als gast

0
algemene voorwaarden.

Iets melden of vragen?
[email protected]

Op twitter

Agenda Epe

Evenementenagenda Eper Ondernemersvereniging

Za 14 juli - 11 aug - Jazz Comes to Town
Vr 13 juli t/m 24 augustus - Braderie, kinderkleedjesmarkt en rommelmarkt
Do 30 augustus - Koopjesmarkt
Vr 31 augustus - Muzikale koopavond - Live muziek door het hele centrum
Za 15 september - Kapellenfestival - met o.a. de Eper Bloaskapel en diverse andere orkesten
Za 6 oktober - Smakelijk Epe - Proeverij van hapjes en drankjes nabij het Gruttersplein
Za 24 november - Intocht Sinterklaas
Za 1 december - Sintkoopdag
14 december - 6 januari - Epe on Ice - ijsbaan in het Dr. Loeffpark
Woe 19, do 20, vr. 21 en za 22 december - Kerstkoopavond met chocolademelk en Glühwein & Play In in de Grote Kerk

Warm aanbevolen!

boek 1Nieuw boek van Bert op komst!
Epe op z'n mooist in beeld.

Klik hier voor informatie.boek 2

Copyright www.epernet.nl

Niets mag zonder toestemming van de redactie worden overgenomen.