Woar blif de tied: Is er nog herkenning? (2)

Les Scalas 1966Dansorkest Les Scala’s uit Epe

In deze rubriek Woar blif de tied wil ik graag onbekende foto’s met u delen, in de hoop dat er nog enige herkenning is in wat wij zien. En heeft u zelf foto’s waar u wat over wilt weten, dan kunt u die sturen naar de redactie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Heeft u informatie over deze foto, dan kunt u uw reactie achterlaten op deze website. Wilt u uw reactie alleen schriftelijk met ons delen, dan kan dit ook naar hetzelfde emailadres. Ook is er de mogelijkheid om uw reactie door te bellen naar: 06-21372858. Tevens kunt u dit nummer bellen voor andere relevante vragen, of dat u een keer vrijblijvend thuis uw oude foto’s wilt laten zien of beoordelen. 

Les Scalas 1966

Deze foto is er een van een voor ons onbekend dansorkest uit 1966.

Het driemans-orkest Les Scala’s zal opgetreden hebben op bruiloften en partijen, in de jaren 60 en 70 van de vorige eeuw.

De vragen zijn:
- Welke personen staan er op de foto;
- Wat betekend de naam Les Scala’s;
- Heeft dit trio wellicht op uw feest opgetreden, en wat zijn daar de herinneringen nog aan;
- Wie weet iets te vertellen over Foto ‘OKE’ uit Epe, wie was de fotograaf, en op welk adres had deze fotograaf zijn zaak;
- Zijn er nog andere wetenswaardigheden.

Les Scalas 2 1966

De achterzijde van deze foto, die vervaardigd is bij Foto ‘OKE’ in Epe in april 1966.

Was het trio Les Scala’s wellicht net zo populair als bijvoorbeeld de Blok’s-Band uit Epe? Wie zal het zeggen. Het adres aan de Hoofdstraat 2, was vroeger het Café Rust-Wat en later Het Verloren Spoor. Momenteel zit hier het Aziatisch Restaurant Koko. Hopelijk geeft deze mooie fotokaart uitsluitsel.

 

Foto:
– Privé-archief Henk Mulder.

(Gert van den Esschert – lohuizerbrink-epe.nl – 002-2020)

lohuizerbrinklogo 

Laat je reactie achter

Reageer als gast

0
algemene voorwaarden.
Powered door Komento