Epe van toen: Tussen Teune en Paasman

Mulo 2

Een voor hopelijk minimaal 30 mensen nostalgische foto dit keer. Van de Eper M.U.L.O., met de fameuze sportleraar Teune (nota bene met sigaret in zijn rechterhand) en de al even beroemde directeur Paasman. Als het goed is, leven de meeste jongeren nog die op de foto staan. Speciaal voor hen plaats ik de foto ook nog een keer op groot formaat. Zijn er mensen die iedereen herkennen?
In het boek ‘Ons dorp van toen’ halen oud-leerlingen mooie herinneringen op aan deze school, die op de plek stond waar nu appartementencomplet de Weemehof staat. Ook staat daarin het een en ander over de geschiedenis van de school.

Laat je reactie achter

Reageer als gast

0
algemene voorwaarden.
  • Marinus

    Een mooie foto uit een prachtige periode. Op 2 personen na ken ik ze nog allemaal. De donkere jongen achter Gerda Bolt heette Eddy maar ik weet geen achternaam. Ook het donkere meisje voor Gerda kan ik niet thuis brengen.Dave van Aartsen heette toen nog Dienie en Mieke Weelink, Marietje. Maar de dames gingen met hun tijd mee.

Terzijde

samen

Houd vol, we moeten met z'n allen door deze crisis. Houd rekening met elkaar en wees extra lief voor iedereen die dat nodig heeft.

 

Copyright www.epernet.nl

Niets mag zonder toestemming van de redactie worden overgenomen.