Heden & Verleden (124): Tongerenseweg

Product   806 copyWe fietsen nog weer een eindje verder de Tongerenseweg af en komen aan bij de volgende camping. De vorige aflevering, ook een camping staat hier.

Op de eerste foto ziet u de boerderij bij camping Livonia, welke na een brand opnieuw is gebouwd in dezelfde stijl als voorheen, te zien op de tweede foto. In de boederij kun je je melden en te laten inschrijven. Camping Livonia is een kleine, rustige camping. De camping is bijzonder geschikt voor mensen die rust zoeken, 50 plussers en gezinnen met kleine kinderen. Er is geen zwembad of recreatieteam aanwezig. Wel is er een karakteristieke hooiberg omgebouwd tot receptie, waar u 's ochtends uw krantje kunt halen en waar informatie over de omgeving te verkrijgen is. Het terrein is 2.25 ha groot en is onderverdeeld in 50 zeer ruime jaar- en seizoenplaatsen. Het toeristische veld (omringd door een beukenhaag) beschikt over 19 toeristische plaatsen. Eigenaar is momenteel de familie A.J. Beunk.

 DSC9347

Foto gemaakt op 11-02-2015.

Product   806

Foto uit 1965.

Laat je reactie achter

Reageer als gast

0
algemene voorwaarden.

 

Iets melden of vragen?
[email protected]

 

Terzijde

vrijheid

Klik hier om het volledige, omvangrijke programma te zien waarmee in de gemeente Epe 75 jaar vrijheid wordt gevierd.VA01 2020 VPAlles over de nieuwe VA-krant, die komende week verschijnt, is hier te lezen 
de heerd
Klik er op voor meer informatie.


Op woensdag, of soms zelfs pas op donderdag, worden de folders bezorgd waarin winkeliers adverteren met aanbiedingen die de maandag ervoor al van kacht zijn geworden. Gevolg: mensen die op die aanbiedingen af gaan, vissen regelmatig achter het net, ze zijn uitverkocht. Reclamefolders? In Epe soms zonde van het geld.


 

Copyright www.epernet.nl

Niets mag zonder toestemming van de redactie worden overgenomen.