Heden & Verleden (124): Tongerenseweg

Product   806 copyWe fietsen nog weer een eindje verder de Tongerenseweg af en komen aan bij de volgende camping. De vorige aflevering, ook een camping staat hier.

Op de eerste foto ziet u de boerderij bij camping Livonia, welke na een brand opnieuw is gebouwd in dezelfde stijl als voorheen, te zien op de tweede foto. In de boederij kun je je melden en te laten inschrijven. Camping Livonia is een kleine, rustige camping. De camping is bijzonder geschikt voor mensen die rust zoeken, 50 plussers en gezinnen met kleine kinderen. Er is geen zwembad of recreatieteam aanwezig. Wel is er een karakteristieke hooiberg omgebouwd tot receptie, waar u 's ochtends uw krantje kunt halen en waar informatie over de omgeving te verkrijgen is. Het terrein is 2.25 ha groot en is onderverdeeld in 50 zeer ruime jaar- en seizoenplaatsen. Het toeristische veld (omringd door een beukenhaag) beschikt over 19 toeristische plaatsen. Eigenaar is momenteel de familie A.J. Beunk.

 DSC9347

Foto gemaakt op 11-02-2015.

Product   806

Foto uit 1965.

Laat je reactie achter

Reageer als gast

0
algemene voorwaarden.

 

Iets melden of vragen?
[email protected]

 

Terzijde

Zoals gewoonlijk wordt er vanaf medio oktober 's avonds al weer veel vuurwerk in Epe afgestoken. Voor vele tientallen zo niet honderden honden een hel en voor veel mensen een brok ergernis. Niet dat het veel zal helpen, maar toch: s.v.p. z.s.m. een algeheel vuurwerkverbod!


Wat een akelige dienstklopper die dit heeft gedaan! Ontslaan, die minkukel! En dan de gemeente en politie, die geen reactie willen geven omdat het nog 'onder de rechter' is. Zó flauw, wees een 'vent' en erken gewoon dat er iets gruwelijk is mis gegaan.

IMG 20191005 WA0002

Klik er op voor een vergroting en zie dat alle hoop op ons is gevestigd.


de heerdKlik er op voor meer informatie.


 

Copyright www.epernet.nl

Niets mag zonder toestemming van de redactie worden overgenomen.