Heden & Verleden (116): Hopstraat

Product   1101 copyIn deze aflevering blijven we nog een keer aan de oost kant van Epe en fietsen of lopen we naar het deel van Epe waar in twee straten drie flats staan. De vorige aflevering staat hier.

Twee van die drie flats staan aan de Hopstraat. Op de eerste foto de huidige situatie, vorig jaar november gemaakt. De flat links telt vier verdiepingen en de flat rechts telt drie verdiepingen. De tweede foto laat het beeld uit de jaren 60 van de vorige eeuw zien. Zo te zien is er aan de twee flats zelf niet zo gek veel veranderd, maar wel aan de straat en parkeerplaats. Op beide foto's ziet u in het midden nog een gedeelte van de Ankerstraatflat.

 B120043

Foto gemaakt op 12 november 2014.

Product   1101

Foto uit 1963.

Laat je reactie achter

Reageer als gast

0
algemene voorwaarden.
  • Geen reacties gevonden

 

Iets melden of vragen?
[email protected]

 

Terzijde

vrijheid

Klik hier om het volledige, omvangrijke programma te zien waarmee in de gemeente Epe 75 jaar vrijheid wordt gevierd.VA01 2020 VPAlles over de nieuwe VA-krant, die komende week verschijnt, is hier te lezen 
de heerd
Klik er op voor meer informatie.


Op woensdag, of soms zelfs pas op donderdag, worden de folders bezorgd waarin winkeliers adverteren met aanbiedingen die de maandag ervoor al van kacht zijn geworden. Gevolg: mensen die op die aanbiedingen af gaan, vissen regelmatig achter het net, ze zijn uitverkocht. Reclamefolders? In Epe soms zonde van het geld.


 

Copyright www.epernet.nl

Niets mag zonder toestemming van de redactie worden overgenomen.