Heden & Verleden (115): Hammerstraat

 5120601 copyVanuit de vorige aflevering die hier staat, blijven we aan de oostkant van Epe en fietsen we via de Kweekweg, de Hammerstraat in.

Op de eerst foto, vorig jaar gemaakt, ziet u de nagenoeg voltooiing van het gloednieuwe Wibra kantoren complex, gezien vanaf het Padland. Die laatste vormt de verbindingsweg tussen de Hammerstraat en de Meent. Ooit stond op dit terrein de sociale werkplaats waar de Twinny Load fietsdragers werden gefabriceerd. Ook stond dit complex wel bekend als de Felua werkplaats. Helaas moest dit stuk Eper geschiedenis ook verdwijnen en verkasten de medewerkers naar elders.

 DSC0674

Foto gemaakt op 30-09-2014.

 5120601

Foto gemaakt op 12-05-2011.

Laat je reactie achter

Reageer als gast

0
algemene voorwaarden.
  • Geen reacties gevonden

 

Iets melden of vragen?
redactie@epernet.nl

 

Terzijde

EPERNET STOPT PER 1 APRIL
Aan alles komt een eind. Ook aan Epernet. Op 31 maart 2012 zijn we begonnen en op 31 maart aanstaande zetten we er definitief een punt achter. Op 31 maart nemen we afscheid met onze laatste woorden en beelden, daarna doen we er definitief het zwijgen toe. Het is mooi geweest. De site blijft met zo’n 6000 artikelen nog tot 1 januari 2021 online, daarna gaat alles op zwart.vrijheid

Klik hier om het volledige, omvangrijke programma te zien waarmee in de gemeente Epe 75 jaar vrijheid wordt gevierd. de heerdKlik er op voor meer informatie.Op woensdag, of soms zelfs pas op donderdag, worden de folders bezorgd waarin winkeliers adverteren met aanbiedingen die de maandag ervoor al van kacht zijn geworden. Gevolg: mensen die op die aanbiedingen af gaan, vissen regelmatig achter het net, ze zijn uitverkocht. Reclamefolders? In Epe soms zonde van het geld.


 

Copyright www.epernet.nl

Niets mag zonder toestemming van de redactie worden overgenomen.