Heden & Verleden (98): Hoofdstraat (38)

Product - 67 copyWe schuiven weer een eindje door richting het centrum en steken schuin de weg over na de vorige aflevering, die hier staat.

Op de eerste foto ziet u de winkel 'Pelgrim Boekwinkel Koers'. Op de tweede foto ziet u 'Groentewinkel Barend Bosman'. Barend Bosman kende een opvolger in zijn zoon Tonny Bosman. De laatste heeft naast de huidige boekwinkel een zelfbedienings groente stalletje, zie de derde foto.

 DSC8428

Foto gemaakt op 19-11-2014.

Product - 67

Foto uit 1965.

 B130002

Foto gemaakt op 13-11-2014, van het huidige zelfbedienings groente stalletje van Tonny Bosman.

Laat je reactie achter

Reageer als gast

0
algemene voorwaarden.
  • Geen reacties gevonden

 

Iets melden of vragen?
[email protected]

 

Terzijde

Onthutsend betoog van begaafd spreker Martin Bosma over de publieke omroep. Je zou er van bozigheid niet meer naar kijken.


Onder het motto dat alle kleine beetjes helpen en je maar nooit weet of het je geld oplevert (die kans lijkt ons groter dan een hoofdprijs in de Staatsloterij of Postcodeloterij) is het goed dit even te lezen, vooral als u niet wilt dat hier straks vliegtuigen zo'n verschrikkelijke herrie gaan maken, dat een normaal gesprek voeren er niet meer in zit.De gemeente heeft een beheersplan opgesteld voor het 'Vitensbos', het deel van het Eper bosgebied waar drinkwater wordt gewonnen. Eén van de speerpunten is 'wetten en regels naleven'. Dat suggereert dat dit elders niet gebeurt. Typisch.


 

IMG 20191005 WA0002

Klik er op voor een vergroting en zie dat alle hoop op ons is gevestigd.


de heerdKlik er op voor meer informatie.


 

Copyright www.epernet.nl

Niets mag zonder toestemming van de redactie worden overgenomen.