Heden & Verleden (90): Hammerstraat (5)

 DSC0658 copyIn deze 90e aflevering al weer, nog eentje uit de Hammerstraat, een beetje schuin tegenover de vorige aflevering die hier staat.

Dit is voorlopig de laatste van een serie foto's uit mijn eigen archief. De volgende keer wordt het weer een gezamelijke serie van Gert van den Esschert (foto's verleden) en van mij (foto's heden). Op de eerste foto onlangs gemaakt, ziet u het giga nieuwe complex van de Wibra,waar u tegenaan kijkt vanaf de bocht in de Hammerstraat, ter hoogte van Herms. Op de tweede foto van nog niet zo heel lang geleden, ziet u wederom komende vanaf de Meent en Padland, het helaas ter ziele gegane bedrijf Felua/Twinny Load. Een artikel over sloop van de laatse, kunt u hier nog nakijken.

 DSC0677

Foto gemaakt op 30-09-2014.

 DSC0658

Foto gemaakt op 08-02-2011.

Laat je reactie achter

Reageer als gast

0
algemene voorwaarden.
  • Geen reacties gevonden

 

Iets melden of vragen?
[email protected]

 

Terzijde

Zoals gewoonlijk wordt er vanaf medio oktober 's avonds al weer veel vuurwerk in Epe afgestoken. Voor vele tientallen zo niet honderden honden een hel en voor veel mensen een brok ergernis. Niet dat het veel zal helpen, maar toch: s.v.p. z.s.m. een algeheel vuurwerkverbod!


Wat een akelige dienstklopper die dit heeft gedaan! Ontslaan, die minkukel! En dan de gemeente en politie, die geen reactie willen geven omdat het nog 'onder de rechter' is. Zó flauw, wees een 'vent' en erken gewoon dat er iets gruwelijk is mis gegaan.

IMG 20191005 WA0002

Klik er op voor een vergroting en zie dat alle hoop op ons is gevestigd.


de heerdKlik er op voor meer informatie.


 

Copyright www.epernet.nl

Niets mag zonder toestemming van de redactie worden overgenomen.