Heden & Verleden (90): Hammerstraat (5)

 DSC0658 copyIn deze 90e aflevering al weer, nog eentje uit de Hammerstraat, een beetje schuin tegenover de vorige aflevering die hier staat.

Dit is voorlopig de laatste van een serie foto's uit mijn eigen archief. De volgende keer wordt het weer een gezamelijke serie van Gert van den Esschert (foto's verleden) en van mij (foto's heden). Op de eerste foto onlangs gemaakt, ziet u het giga nieuwe complex van de Wibra,waar u tegenaan kijkt vanaf de bocht in de Hammerstraat, ter hoogte van Herms. Op de tweede foto van nog niet zo heel lang geleden, ziet u wederom komende vanaf de Meent en Padland, het helaas ter ziele gegane bedrijf Felua/Twinny Load. Een artikel over sloop van de laatse, kunt u hier nog nakijken.

 DSC0677

Foto gemaakt op 30-09-2014.

 DSC0658

Foto gemaakt op 08-02-2011.

Laat je reactie achter

Reageer als gast

0
algemene voorwaarden.
  • Geen reacties gevonden

 

Iets melden of vragen?
redactie@epernet.nl

 

Terzijde

EPERNET STOPT PER 1 APRIL
Aan alles komt een eind. Ook aan Epernet. Op 31 maart 2012 zijn we begonnen en op 31 maart aanstaande zetten we er definitief een punt achter. Op 31 maart nemen we afscheid met onze laatste woorden en beelden, daarna doen we er definitief het zwijgen toe. Het is mooi geweest. De site blijft met zo’n 6000 artikelen nog tot 1 januari 2021 online, daarna gaat alles op zwart.vrijheid

Klik hier om het volledige, omvangrijke programma te zien waarmee in de gemeente Epe 75 jaar vrijheid wordt gevierd. de heerdKlik er op voor meer informatie.Op woensdag, of soms zelfs pas op donderdag, worden de folders bezorgd waarin winkeliers adverteren met aanbiedingen die de maandag ervoor al van kacht zijn geworden. Gevolg: mensen die op die aanbiedingen af gaan, vissen regelmatig achter het net, ze zijn uitverkocht. Reclamefolders? In Epe soms zonde van het geld.


 

Copyright www.epernet.nl

Niets mag zonder toestemming van de redactie worden overgenomen.