Heden & Verleden (82): Hoge Weerd/Sportlaan

2 copyVoor deze aflevering verhuizen we helemaal naar de andere kant van Epe, naar de Hoge Weerd. De vorige aflevering staat hier.

Wij zijn nu aanbeland bij de Prins Willem Alexander Sporthal. De eerste foto, vorig jaar gemaakt,  laat de huidige sporthal zien, die is geopend door Prins Willem Alexander in september 2011. Op de tweede foto ziet u de oude sporthal van voor de brand. Deze foto heb ik ergens begin deze eeuw gemaakt. Aan die laatste kleven natuurlijk heel wat herinneringen. Ook willen we graag weten wanneer de sporthal is afgebrand. Graag willen we het een en ander van u  horen.

 DSC3656

Foto gemaakt op 3 mei 2013.

2

Foto gemaakt zo ongeveer 2007 á 2008.

Laat je reactie achter

Reageer als gast

0
algemene voorwaarden.
  • Geen reacties gevonden

 

Iets melden of vragen?
[email protected]

 

Terzijde

vrijheid

Klik hier om het volledige, omvangrijke programma te zien waarmee in de gemeente Epe 75 jaar vrijheid wordt gevierd.VA01 2020 VPAlles over de nieuwe VA-krant, die komende week verschijnt, is hier te lezen 
de heerd
Klik er op voor meer informatie.


Op woensdag, of soms zelfs pas op donderdag, worden de folders bezorgd waarin winkeliers adverteren met aanbiedingen die de maandag ervoor al van kacht zijn geworden. Gevolg: mensen die op die aanbiedingen af gaan, vissen regelmatig achter het net, ze zijn uitverkocht. Reclamefolders? In Epe soms zonde van het geld.


 

Copyright www.epernet.nl

Niets mag zonder toestemming van de redactie worden overgenomen.