Agenda

Heden & Verleden (54): Hoofdstraat (10)

Na de vorige aflevering van de garage van L. Rempt die hier staat, schuiven we een klein stukje op richting het Eper Centrum.

Op de eerste foto ziet u de kledingwinkel Shoeby, met er naast sinds kort Casa di Moda, ook een kledingwinkel. Ooit zat in het gedeelte waar laatst genoemde nu zit de koffiewinkel Alimento, maar toen die stopte stond het daarna een tijdje leeg. Op de tweede foto ziet u Drogisterij, parfumerie en fotohandel Harry Kuyters uit de vorige eeuw. Achter het pand van Harry Kuyters werd in een schuur vroeger het welbekende zonnebrandmiddel Tsjamba Fii gefabriceerd. Deze schuur staat er nu nog steeds en het schijnt er (volgens horen zeggen) nog vol te zitten met Tsjamba Fii, zie de derde foto.

44A

Foto gemaakt op 13 augustus 2013.

44.

Foto uit 1950.

 6152378

 

Foto gemaakt op 15 juni 2014.

Laat je reactie achter

Reageer als gast

0
algemene voorwaarden.
  • Geen reacties gevonden

Iets melden of vragen?
[email protected]

Terzijde

Nieuwe zomerfeesten in Epe dankzij het Episch Centrum. Klik op de poster voor meer informatie.

Poster EA19Ajax komt naar Epe! Klik op de poster voor informatie over de kaartverkoop.

Poster Ajax OFI Kreta1 juli, het jachtseizoen op de wilde zwijnen is geopend en dat was vanavond te merken. In nog geen uur tijd werden zeven schoten gelost in de omgeving van de Renderklippen. Anders zien we elke avond wild en vooral wilde zwijnen lopen en/of wroeten, vanavond niets. Het is de komende twee maanden dus 100% wild voor de jagers, maar of dat ook voor anderen zo is ...Een abonnement op een digitale krant nemen is niet nodig, u kunt zo ook wel alle artikelen lezen die premium, extra of exclusief voor abonnees zijn. Normaal gesproken mag u slechts drie 'beschermde' artikelen lezen en wilt u er mee lezen, dan zou u een abonnement moeten nemen. De kranten maken daarbij gebruik van cookies en cache. Een van de makkelijkste manieren om dat te omzeilen, is na drie gelezen premium- of extra artikelen in de browser op de toetsencombinatie Control/Shift/Delete te drukken. Zet 'Te wissen tijdsperiode' op 'Alles' en klik op 'Nu wissen'. Daarna mag u weer drie 'beschermde' artikelen lezen. Zo kunt u àlle artikelen lezen. Werkt bij àlle kranten.

gratis lezenZo ellendig kunnen tekenbeten zijn, dus pas op, want het barst er van!Mooi theaterseizoen in De Heerd! Hier staat het programma.
de heerd


Copyright www.epernet.nl

Niets mag zonder toestemming van de redactie worden overgenomen.