Heden & Verleden (51): Hoofdstraat (7)

Voor het pand aan de Hoofdstraat in deze 51e editie van Heden & Verleden hoeven we niet ver te gaan, het grenst namelijk aan de vorige die hier staat.

Op de eerste foto die ik onlangs gemaakt heb, staat op de hoek Hoofdstraat met de Emmastraat de winkel Zeeman met daar boven appartementen. Nog niet zo heel lang geleden was dit de plek waar juwelier Schans zat. Eigenaar Hein Schans heeft mij destijds in mijn linker oorlel door middel van die ouderwetse techniek met kurk en naald, een gaatje bezorgd en er een knopje in gedaan, later vervangen door een ringetje.

 6010009

Foto gemaakt op 1 juni 2014.

39.

Foto juwelier Schans uit 1985.

Laat je reactie achter

Reageer als gast

0
algemene voorwaarden.
  • Geen reacties gevonden

 

Iets melden of vragen?
[email protected]

 

Terzijde

Zoals gewoonlijk wordt er vanaf medio oktober 's avonds al weer veel vuurwerk in Epe afgestoken. Voor vele tientallen zo niet honderden honden een hel en voor veel mensen een brok ergernis. Niet dat het veel zal helpen, maar toch: s.v.p. z.s.m. een algeheel vuurwerkverbod!


Wat een akelige dienstklopper die dit heeft gedaan! Ontslaan, die minkukel! En dan de gemeente en politie, die geen reactie willen geven omdat het nog 'onder de rechter' is. Zó flauw, wees een 'vent' en erken gewoon dat er iets gruwelijk is mis gegaan.

IMG 20191005 WA0002

Klik er op voor een vergroting en zie dat alle hoop op ons is gevestigd.


de heerdKlik er op voor meer informatie.


 

Copyright www.epernet.nl

Niets mag zonder toestemming van de redactie worden overgenomen.