Heden & Verleden (51): Hoofdstraat (7)

Voor het pand aan de Hoofdstraat in deze 51e editie van Heden & Verleden hoeven we niet ver te gaan, het grenst namelijk aan de vorige die hier staat.

Op de eerste foto die ik onlangs gemaakt heb, staat op de hoek Hoofdstraat met de Emmastraat de winkel Zeeman met daar boven appartementen. Nog niet zo heel lang geleden was dit de plek waar juwelier Schans zat. Eigenaar Hein Schans heeft mij destijds in mijn linker oorlel door middel van die ouderwetse techniek met kurk en naald, een gaatje bezorgd en er een knopje in gedaan, later vervangen door een ringetje.

 6010009

Foto gemaakt op 1 juni 2014.

39.

Foto juwelier Schans uit 1985.

Laat je reactie achter

Reageer als gast

0
algemene voorwaarden.
  • Geen reacties gevonden

 

Iets melden of vragen?
[email protected]

 

Terzijde

vrijheid

Klik hier om het volledige, omvangrijke programma te zien waarmee in de gemeente Epe 75 jaar vrijheid wordt gevierd.VA01 2020 VPAlles over de nieuwe VA-krant, die komende week verschijnt, is hier te lezen 
de heerd
Klik er op voor meer informatie.


Op woensdag, of soms zelfs pas op donderdag, worden de folders bezorgd waarin winkeliers adverteren met aanbiedingen die de maandag ervoor al van kacht zijn geworden. Gevolg: mensen die op die aanbiedingen af gaan, vissen regelmatig achter het net, ze zijn uitverkocht. Reclamefolders? In Epe soms zonde van het geld.


 

Copyright www.epernet.nl

Niets mag zonder toestemming van de redactie worden overgenomen.